CELEBRITIES

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Φήμες πως δεν ήταν πιστός ούτε στην Κάμερον Ντίαζ - Τι αποκάλυψε μοντέλο του Playboy


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Φήμες πως δεν ήταν πιστός ούτε στην Κάμερον Ντίαζ - Τι αποκάλυψε μοντέλο του Playboy
Splash News
Η 49χρονη Ζόι Γκρέγκορι ισχυρίζεται πως πέρασε μία νύχτα μαζί με τον Τίμπερλέικ, όσο εκείνος ήταν σε σχέση με την Ντίαζ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μας ρίχνει από τα σύννεφα, όπως επίσης και η συμπεριφορά του -πρώτα με την τοξική συμπεριφορά του απέναντι την Μπρίτνεϊ και τώρα, με τις φήμες περί απιστίας στην Κάμερον Ντίαζ.

Όπως αποκάλυψε διάσημο πρώην μοντέλο του Playboy, ο τραγουδιστής ήταν σε σχέση με την Κάμερον Ντίαζ περίπου τρία χρόνια. Από το 2003 μέχρι και το 2006. Το 2006 ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον Τίμπερλέικ να τα φτιάχνει λίγο αργότερα με την Τζέσικα Μπίελ, με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στη DailyMail, το μοντέλο ανέφερε πως εκείνη κι ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy, όσο εκείνος ήταν ακόμη με την Ντίαζ. Η 49χρονη Ζόι Γκρέγκορι παραδέχτηκε πως έκανε εκείνη την αρχή και τον προσέγγισε, μετά από πολλά βλέμματα που της έριχνε και ο ίδιος.

Η σχέση του με την Ντίαζ δεν στάθηκε εμπόδιο, από το να περάσει χρόνο με την Γκρέγκορι και μάλιστα ένα ολόκληρο βράδυ. «Δεν έμοιαζε με σκληρό τύπο», λέει η Ζόι Γκρέγκορι, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να μην έφτασαν στη σεξουαλική επαφή, όμως «έκαναν όλα τα υπόλοιπα».

Οι αποκαλύψεις αυτές περί απιστίας του Τίμπερλεϊκ δεν προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση, αφού και στα απομνημονεύματα της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρει πως ο τραγουδιστής υπήρξε πολλές φορές άπιστος μαζί της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.