CELEBRITIES

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά τη σύλληψή του


JTeam

22 Ιουνίου 2024

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μετά τη σύλληψή του
Instagram
Όσα είπε από τη σκηνή του United Center στο Σικάγο για την επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης στα Χάμπτονς

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ξεκίνησε την περιοδεία του από το Σικάγο και όπως ήταν λογικό και επόμενο κατά τη διάρκεια που ήταν στη σκηνή ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του, αναφέρθηκε στη σύλληψή του.

Να σου θυμίσω πως ο τραγουδιστής απασχόλησε τον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες όταν συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης στα Χάμπτονς.

Συγκεκριμένα ο Τζάστινα είπε στο United Center πως: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Ξέρω ότι καμιά φορά δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να αγαπάτε, αλλά ξέρω ότι το κάνετε έτσι κι αλλιώς».

Δες όλα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:


Η δίκη του έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση.

Ο δικηγόρος του, Έντουαρντ Μπερκ Τζούνιορ, μίλησε στο PageSix για το θέμα αυτό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ να υπερασπιστώ σθεναρά τον κύριο Τίμπερλεϊκ ενάντια σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Θα έχει πολλά να πει την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, περιμένει την πλήρη αναφορά των Αστυνομικών Αρχών».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος όμως αγνόησε μια πινακίδα STOP και όταν η αστυνομία τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και στο σημείο μετέβησαν φίλοι του που παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει.

Κάτι που φυσικά δεν συνέβη.

Δες φωτογραφία του Τίμπερλεϊκ από τη σύλληψή του:

Δες φωτογραφία του τη στιγμή που οδηγείται στο δικαστήριο:


Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Αστυνομικές πηγές υποστήριξαν στην Page Six πως ο τραγουδιστής φαινόταν «από χιλιόμετρα» ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα μάτια του γυάλιζαν και η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

«Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και απέτυχε σε όλα τα αλκοτέστ», τόνισε ο αστυνομικός που τον σταμάτησε.

Και κατόπιν πρόσθεσε πως προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ είπε ψέματα πως ήπιε μόνο «ένα ποτήρι μαρτίνι και ακολούθησε τους φίλους του στο σπίτι τους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.