CELEBRITIES

O Σον Πεν απολαμβάνει τη single ζωή: «Η καρδιά μου δεν θα ραγίσει ποτέ ξανά από έρωτα»


JTeam

25 Ιουνίου 2024

O Σον Πεν απολαμβάνει τη single ζωή: «Η καρδιά μου δεν θα ραγίσει ποτέ ξανά από έρωτα»
Getty Images/ Jason LaVeris
Ο Σον Πεν δεν θα επιτρέψει στον έρωτα να τον παρασύρει

Στα 63 χρόνια του, ο Σον Πεν φαίνεται να είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ για τι θέλει, αλλά και τι δεν θέλει στη ζωή του. Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στους «New York Times» και αναφέρθηκε στη νέα οπτική που έχει αποκτήσει για το κεφάλαιο σχέσεις. Ο ίδιος έχει θέσει κάποια ξεκάθαρα προσωπικά όρια.

«Είμαι απλά ελεύθερος. Αν πρόκειται να είμαι σε μια σχέση, θα είμαι ακόμα ελεύθερος ή δεν θα είμαι σε αυτή τη σχέση και συνεπώς δεν θα πληγωθώ. Η καρδιά μου δεν θα ραγίσει ξανά από ρομαντισμό», τόνισε ο Σον Πεν στη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός έχει αναθεωρήσει για πράγματα και καταστάσεις και έχει επανεξετάσει τα δεδομένα της ζωής του. Η αυτοφροντίδα και η ψυχική ηρεμία και αρμονία αποτελούν πλέον την προτεραιότητά του. «Το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί είναι δύο μάτια που αναρωτιούνται τι θα κάνω για να τα κάνω ευτυχισμένα εκείνη την ημέρα. Σπάνια μπορεί κανείς να ανταποκριθεί», εξήγησε.

Ο Σον Πεν ήταν ανά διαστήματα ζευγάρι με διάφορες διάσημες κυρίες. Υπήρξε παντρεμένος με τη Μαντόνα για τέσσερα χρόνια, από το 1985 έως το 1989. Αυτή η ιστορία δεν είχε happy end, με τους δυο τους να τραβούν χωριστούς δρόμους. Το 1996 παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Τη Ντίλαν Φράνσις Πεν, 33 ετών, και τον Χόπερ Τζακ Πεν, 30 ετών.

Οι δυο τους έμειναν για 14 χρόνια μαζί και το 2010 υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου. Το 2020, παντρεύτηκε με την ηθοποιό Λέιλα Τζορτζ, ωστόσο αυτός ο γάμος δεν κράτησε για πολύ, αφού τον Οκτώβριο του 2021, ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Σον Πεν είχε επίσης σχέση με τη Σαρλίζ Θέρον, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την ηθοποιό Όλγα Κοροτιάγεβα.

Αναφερόμενος σε έναν από τους γάμους του - χωρίς να αποκαλύψεις σε ποιον - ο Σον Πον δήλωσε: «Σε έναν από τους γάμους μου, το soundtrack της ζωής μας ήταν από το "Νοικοκυρές σε Απόγνωση", το "Beverly Hills" ή κάτι άλλο που ονομαζόταν "Love Island". Χωρίς να είμαι εκεί - και δεν το λέω για να ακουστεί χαριτωμένο - πέθαινα. Ένιωσα την καρδιά μου, τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνονται».

Ο ηθοποιός έχει καταλήξει στο συμπέρασμα και έτσι στέλνει το δικό του μήνυμα πως «οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δραματικές ή εξαντλητικές».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS