CELEBRITIES

Sean Penn: «Με την Leila George είμαι ακόμη ερωτευμένος αλλά κατέστρεψα το γάμο μου εξαιτίας του αλκοολισμού»


JTeam

13 Απριλίου 2022

Sean Penn: «Με την Leila George είμαι ακόμη ερωτευμένος αλλά κατέστρεψα το γάμο μου εξαιτίας του αλκοολισμού»
Ο Sean Penn παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hollywood Authentic με αφορμή την παρουσία του τις πρώτες μέρες στον πόλεμο της Ουκρανίας και μίλησε για όλα

Ο σταρ θέλησε, μετά τον αιφνίδιο χωρισμό του από την σύζυγό του, Leila George να εκφράσει όσα αισθάνεται για την δυσάρεστη εξέλιξη που είχε ο γάμος του. Ο Sean Penn είχε γνωρίσει την πρώην σύντροφό του το 2016 και μάλιστα 4 χρόνια μετά, παντρεύτηκαν.

Η Leila George όμως σχεδόν ένα χρόνο μετά κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο Penn αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο και τα λόγια του δείχνουν ότι έχει ακόμη συναισθήματα για εκείνη.

«Υπάρχει μια γυναίκα με την οποία είμαι ερωτευμένος, τη Leila George, με την οποία κατέστρεψα τον γάμο μου. Ήμασταν παντρεμένοι για ένα χρόνο αλλά για πέντε χρόνια την παραμελπύσα. Δεν υπήρξα άπιστος αλλά επέτρεψα στον εαυτό μου να πιστέψει ότι η θέση σε τόσα άλλα πράγματα ήταν τόσο σημαντική και αυτό περιλάμβανε εμένα να έχω κατάθλιψη και να πίνω αλκοόλ στις 11 το πρωί βλέποντας τις ειδήσεις, την εποχή του Trump, και να νιώθω απόγνωση».

Συνέχισε, λέγοντας: «Όπως φαίνεται και αυτό θα σας σοκάρει, οι όμορφες ευγενικές, με ταλέντο νεαρές γυναίκες που παντρεύονται άντρες πολύ μεγαλύτερούς τους, δεν απολαμβάνουν κάτι τέτοιο όταν ξυπνούν, να βλέπουν δηλαδή τον σύζυγό τους να είναι στον καναπέ από τις 4 το πρωί βλέποντας όλες τις βλακείες που συμβαίνουν στον κόσμο και έχει αποφασίσει ότι στις 10.30 είναι μια καλή ώρα για βότκα».

Ο ηθοποιός πριν από τη Georgia είχε σχέση με την Charlize Theron, με την οποία χώρισε το 2015. Μάλιστα, ήταν παντρεμένος με την Robin Wright από το 1996 μέχρι το 2010 αλλά και τη Madonna από το 1985 μέχρι το 1989.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS