Η Leila George ζήτησε διαζύγιο από τον Sean Penn μετά από ένα χρόνο γάμου

The Jennettes
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα λένε και στη περίπτωση του γάμου του Sean Penn και της 29χρονης ηθοποιού LeliaGeorgia ισχύει. Η Αυστραλή ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον star μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου.

Σύμφωνα με το Six Page, η Georgia και ο Penn είχαν σχέση από το 2016 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιου του 2020 με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους. Μάλιστα το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη τελετή του γάμου του αλλά ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε και ο ηθοποιός έπειτα επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Sean Penn είχε δηλώσει:"Κάναμε έναν γάμο Covid. Έγινε στο σπίτι με τα δύο παιδιά μου και τον αδελφό της και τον επίτροπο μέσω zoom". To ζευγάρι είχε χωρίσει στο παρελθόν αλλά τα είχαν ξαναβρεί και αποφάσισαν να παντρευτούν. Η πανδημία τους ένωσε αλλά τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους εν τέλει ήταν πιο δυνατά από τη σχέση τους.

Ο διάσημος ηθοποιός πριν από τη Georgia είχε σχέση με την Charlize Theron, με την οποία χώρισε το 2015. Μάλιστα, ήταν παντρεμένος με την Robin Wright από το 1996 μέχρι το 2010 αλλά και τη Madonna από το 1985 μέχρι το 1989.

Δείτε ακόμη: