CELEBRITIES

O Sean Penn συνεργάστηκε με την κόρη του και τσακώθηκαν για τη mascara


The Jennettes

23 Αυγούστου 2021

O Sean Penn συνεργάστηκε με την κόρη του και τσακώθηκαν για τη mascara
O Sean Penn συνεργάστηκε με την κόρη του και τσακώθηκαν για τη mascara

Όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν σε μια ταινία, έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν σχόλια και παρατηρήσεις  από τον σκηνοθέτη. Όταν όμως ο σκηνοθέτης που σου κάνει τα σχόλια είναι και ο πατέρας σου τότε τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα.

Αυτό συνέβη με την Dylan Penn. Η εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας "Flag Day" μάλλον θα της μείνει αξέχαστη! Η κόρη του Sean Penn παραχώρησε μια συνέντευξη μαζί με τον πατέρα της στο κανάλι CBS και την εκπομπή 'The Late Show With Stephen Colbert για να προωθήσουν την νέα ταινία τους. Η ίδια δεν παρέλειψε να σημειώσει πόσο φοβόταν για αυτή τη συνεργασία.

Kατά τη διάεκεια της συνέντευξης πατέρας και κόρη ήταν πολύ ευδιάθετοι και μίλησαν και για τις διαφωνίες που έχουν. Ακούσαμε την πιο χαριτωμένη διαφωνία που θα μπορούσαν να έχουν. Η Dylan Penn είπε ότι διαφωνούσαν: «Για το αν θα μπορούσε να φορέσει μάσκαρα ή όχι». 

Ο παρουσιαστής είπε ότι αυτή η διαφωνία θα μπορούσε να γίνει όταν η Dylan Penn θα ήταν έφηβη και όχι τώρα και ρώτησε έαν αυτή τους η διαφωνία ήταν ιδιωτική ή δημόσια. Οι δυο τους απάντησαν ότι δυστυχώς ήταν δημόσια και ήταν άβολο. 

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα της: "Είναι πραγματικά υπέροχος και απελυθερωτικός ο τρόπος που μας σκηνοθετεί. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη διαδικασία που μας προετοιμάζει ως ηθοποιούς"

Η όμορφη ηθοποιός στο τέλος αποκάλυψε πώς και η ίδια θα ήθελε στο μέλλον να σκηνοθετήσει τον πατέρα της: «100 τοις εκατό. Θέλω να το αναποδογυρίσω. Είναι η σειρά μου".

Δείτε τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=y8-m0oo4POw&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.