CELEBRITIES

H Kylie Jenner είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της


The Jennettes

23 Αυγούστου 2021

H Kylie Jenner είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

H Kylie Jenner περιμένει το δεύτερο παιδί της. Σύμφωνα με τα διεθνή media, η διάσημη τηλεπερσόνα είναι έγκυος για δεύτερη φορά, τριάμισι χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της με τον Travis Scott, Stormi.

Την είδηση γνωστοποίησαν πληροφορίες και πηγές που έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής στο HollywoodLife, αλλά και το Page Six. Η Kylie και ο διάσημος ράπερ Travis Scott είναι ήδη γονείς της 3χρονης Stormi Webster, την οποία υποδέχθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018.

Το ζευγάρι μετά από μία κρίση που πέρασαν στην σχέση τους είναι και πάλι μαζί πιο δεμένοι και δυνατοί κάτι που αποδεικνύει το χαρμόσυνο νέο. Μάλιστα, ο πατέρας της Kylie Jenner, Caitlyn σχεδόν επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, αναφέροντας πρόσφατα: “Μόλις έμαθα πως ετοιμάζεται ακόμη ένα εγγονάκι”.

Η 23χρονη εκατομμυριούχος έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά και να μεγαλώσει την οικογένεια της.

Η επιχειρηματίας πρόσφατα ανακοίνωσε την επέκταση του brand της, και την νέα σειρά μαγιό που θα κυκλοφορήσει.

Η είδηση πυροδότησε αμέτρητα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Twitter, στο οποίο φαίνεται ότι οι πιο φανατικοί θαυμαστές της Kylie γνώριζαν ήδη για την εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμη:Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.