CELEBRITIES

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Pete Davidson την Kim Kardashian στην τελευταία τους φωτογραφία


Στεφανία Παπαδημητρίου

12 Απριλίου 2022

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Pete Davidson την Kim Kardashian στην τελευταία τους φωτογραφία
Instagram @kimkardashian
Το τελευταίο IG post της Kim αξίζει screenshot, για να γίνει το background του κινητού μας

Είστε single; Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Pete Davidson την Kim Kardashian. Έχετε σχέση; Αν δε σας κοιτάζει έτσι, μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσετε.

Το ζευγάρι της καρδιάς μας βγήκε έξω, πέρασε τέλεια, έβγαλε φωτογραφίες, τις ανέβασε η Kim, έριξε το ίντερνετ – τι άλλο να ζητήσουμε; Μαζί τους ήταν η Kourtney Kardashian, o Travis Barker, ο Jonathan Cheban, οι Tracy και Roy Romulus.

O Pete Davidson πρέπει να γίνει case study σε Πανεπιστήμια. Είναι ωραίος, αστείος, το ξέρει και δεν τον ενδιαφέρει να πάρει επιβεβαίωση. Όπως πολύ σωστά εξήγησε η Emily Ratajkowski, «είναι γοητευτικός. Είναι ευαίσθητος, αξιαγάπητος. Το μανικούρ του είναι απίστευτο. Είναι εμφανίσιμος». Επίσης, δε φοβάται τις επιτυχημένες γυναίκες. «Αυτοί μας αρέσουν. Αυτοί οι άνδρες είναι δυσεύρετοι», συνέχισε το μοντέλο.

Από την ημέρα που έγινε ζευγάρι με την Kardashian, τη βλέπουμε να λάμπει, να κινείται διαφορετικά, να μην τη νοιάζει τίποτα. Είναι μαζί έξι μήνες κι ήδη τον έχει γνωρίσει στα παιδιά της – αυτό σημαίνει πολλά.

Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις ζωές τους. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω όμως, είναι η εικόνα μιας υγιούς σχέσης, χωρίς τοξικότητα, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.