CELEBRITIES

H Kim Kardashian, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Pete Davidson


JTeam

17 Μαρτίου 2022

H Kim Kardashian, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον Pete Davidson
«Είπα “Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, f*ck it, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου”. Και το έκανα»

Η Kim Kardashian είναι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ζει την καλύτερη ζωή της, έχει βρει τον έρωτα και πλέον μιλά δημόσια για τον σύντροφό της, Pete Davidson.

Στη χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο – από το πώς αισθάνεται, μέχρι την ανάρτηση που έκανε τη σχέση Instagram official.

«Φαντάζομαι, δεν είναι επίσημο μέχρι να το ποστάρεις», αστειεύτηκε.

«Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και θέλω να πω “Θεέ μου, είμαστε τόσο γλυκούληδες”. Αλλά μετά σκέφτομαι “Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Ηρέμησε με τα posts, δώσε απλά μία πρώτη γεύση”. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, θέλω να πω, είναι η πρώτη φορά που κάνω σχέση και υπάρχει το Instagram. Ναι, δεν ξέρω τους κανόνες».

Η Kim ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον Pete στις 11 Μαρτίου και, πράγματι, είναι τόσο γλυκούληδες.

Συνεχίζοντας την κουβέντα με την Ellen, παραδέχθηκε πως πλέον διανύει έναν νέο, πρωτόγνωρο δρόμο, που μόνο όμορφα την κάνει να αισθάνεται. «Έτσι είναι η ζωή, ό,τι κι αν γίνει, ενθαρρύνω τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπώ απλώς να είναι χαρούμενη. Και το κυνήγησα», εξήγησε.

«Είπα “Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, f*ck it, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου”. Και το έκανα και πήρα τον χρόνο μου. Βρήκα την ευτυχία και είναι τόσο ωραία. Θέλω να την κρατήσω για πάντα».

Η Kardashian και ο Davidson γνωρίστηκαν καλύτερα τον περσινό Οκτώβριο, όταν εκείνη παρουσίασε το SNL. Οι φήμες για τη σχέση τους δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, ενώ οι κοινές paparazzi φωτογραφίες τους έγιναν viral σε δευτερόλεπτα.

Στο νέο reality του Hulu, The Kardashians, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, θα μάθουμε τα πάντα – ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, πώς ερωτεύτηκαν, αν περνούν καλά.

Δεν ανυπομονούμε πολύ – μόνο τα ποπ κορν μας έχουμε ετοιμάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.