CELEBRITIES

Kim Kardashian: «Καμία προσπάθεια συμβουλευτικής δεν θα διορθώσει τον γάμο μου με τον Kanye West»


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Kim Kardashian: «Καμία προσπάθεια συμβουλευτικής δεν θα διορθώσει τον γάμο μου με τον Kanye West»
Πριν λίγους μήνες η είδηση ότι η Kim Kardashian και ο Κanye West χωρίζουν ήταν πολύ αιφνίδια για όλους.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί και αυτό έφερε τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους. Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένοι από το 2014 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο West έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Μάλιστα, πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Kim έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους».

Έπειτα, η Kim έδειξε ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με τον Pete Davidson, ενώ ο Kanye West έχει δηλώσει ότι θέλει να προσπαθεί ξανά για το γάμο τους.

Σήμερα σύμφωνα με το People η Kim κατέθεσε έγγραφα για να προχωρήσει με το διαζύγιό της και ζήτησε να είναι νόμιμα single αφού πρώτα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ.

Μάλιστα, η Kardashian ζήτησε να διαχωρίσουν την επιμέλεια των παιδιών και τα περιουσιακά τους θέματα. Η Κim και ο συνήγορός της έχουν επικοινωνήσει με τον West και τον δικηγόρο του αρκετές φορές σε μια προσπάθεια να προωθήσουν αυτήν την υπόθεση σε μια γρήγορη και φιλική επίλυση. O West όμως δεν ανταποκρίθηκε αναφέρουν τα έγγραφα.

Τέλος, η Kim δείχνει ότι έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και δεν πιστεύει ότι θα σωθεί ο γάμος της, ακόμη και αν συμβουλευτούν ειδικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS