CELEBRITIES

Όσο η Kim βγαίνει με τον Pete Davidson, ο Kanye West μπαίνει στην αντεπίθεση με τη Vinetria


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2021

Όσο η Kim βγαίνει με τον Pete Davidson, ο Kanye West μπαίνει στην αντεπίθεση με τη Vinetria
Όσο η Kim βγαίνει με τον Pete Davidson, ο Kanye West προχωράει στην αντεπίθεση

O χωρισμός της Kim Kardashian και του Kanye West απασχόλησε πολύ τα media αλλά πιο πολύ θα απασχολήσουν οι νέες σχέσεις τους. Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες ο Kanye να δήλωνε ότι θέλει ακόμη την πρώην του αλλά μάλλον άλλαξε γνώμη αφού εντοπίστηκε με μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Ο διάσημος ράπερ φημολογείται έντονα ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με το 22χρονο μοντέλο, Vinetria. Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν σε αγώνα μπάσκετ στη Μινεάπολη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by thinker (@the.thinkings)

Τα δημοσιεύματα έγραφαν πως πρώτα είχε σχέση με την Irina Shayk, με την οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες. Αυτήν τη σχέση βέβαια δεν την επιβεβαίωσε κανείς τους, υπήρχαν όμως φωτογραφίες που τους έδειχναν να περνάνε χρόνο μαζί στο Παρίσι.

Ο West εμφανίστηκε με το νεαρό μοντέλο αφού είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι η Kim βγαίνει με τον Pete Davidson, ο οποίος χώρισε πρόσφατα από την ηθοποιό, Phoebe Dynevor.

Όπως φαίνεται όμως για τον West, τα "αντίποινα" ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει ψύχραιμα τη κατάσταση. Ενδεχομένως, έκανε μια δημόσια έξοδο με τη νέα του σχέση για να δείξει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη προσωπική του ζωή. Αυτό όμως αν ισχύει θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Το be continued…

Διαβάστε ακόμη: Η Irina Shayk έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τον Bradley Cooper: «Είναι εξαιρετικός μπαμπάς»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.