CELEBRITIES

Kanye West - Irina Shayk: Η απόδειξη ότι είναι ζευγάρι


The Jennettes

10 Ιουνίου 2021

Kanye West - Irina Shayk: Η απόδειξη ότι είναι ζευγάρι
Kanye West - Irina Shayk: Η απόδειξη ότι είναι ζευγάρι

To τελευταίο διάστημα τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Kanye West και η Irina Shayk είναι ζευγάρι! Η φήμη ξεκίνησε από το Hollywood καθώς δημοσιογράφοι τονίζουν ότι τους έχουν δει μαζί και η είδηση μπορεί να έχει ξαφνιάσει τους πάντες αλλά πρόσφατες κοινές φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν όλες τις φήμες.

Η πρώην σύζυγος του Bradley Cooper και ο πρώην της Kim Kardashian είναι λοιπόν ζευγάρι και το αποκάλυψε την Τετάρτη το απόγευμα η Daily Mail. Μάλιστα, δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού να κάνουν διακοπές την ημέρα των γενεθλίων του Kanye, σε εξοχικό θέρετρο στη Γαλλία.

To ζευγάρι έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa La Coste και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα οι φήμες ότι οι δυο τους βλέπονταν κρυφά είχαν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και τώρα επιβεβαιώθηκαν.

Ο διάσημος ράπερ και το top model απόλαυσαν το ταξίδι τους στην Γαλλία, που είναι ο αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός του τραγουδιστή. Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα videoclip του Kanye.

Δείτε ακόμη:

7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.