CELEBRITIES

Kim Kardashian και Pete Davidson: Έκαναν την σχέση τους Instagram official


JTeam

13 Μαρτίου 2022

Kim Kardashian και Pete Davidson: Έκαναν την σχέση τους Instagram official
Μία εβδομάδα μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον πρώην της σύζυγό, Kanye West, η τηλεπερσόνα μοιράστηκε την πρώτη της επίσημη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο

Μία εβδομάδα μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον πρώην της σύζυγό, Kanye West, η Kim Kardashian μοιράστηκε την πρώτη της επίσημη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο Pete Davidson. Πρόκειται για μια σειρά από φωτογραφίες, όπου στέλνουν φιλιά ο ένας στον άλλο, ενώ είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα ενός ξενοδοχείου. «Ποιανού το αμάξι θα πάρουμε;», γράφει η Kim στην περιγραφή. Μία φράση που προέρχεται από την ταινία “The Town” με τον Ben Affleck.

Πρόσφατα η Kim σχολίασε την εμφάνιση του Pete στον νέο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι σόου της οικογένειάς της, “The Kardashians”. Συγκεκριμένα η ιδρύτρια των Skims δήλωσε στο περιοδικό Variety, «Δεν έχω ακόμη λήψεις μαζί του. Και δεν είμαι αρνητική στο να προκύψουν. Απλά δεν είναι της φάσης του. Ωστόσο, αν συνέβαινε κάτι και ήταν εκεί, δε θα έλεγε στις κάμερες να απομακρυνθούν. Πιστεύω ότι ίσως προκύψει κάτι πολύ συναρπαστικό, αλλά δε θα είναι για αυτή τη σεζόν». Ωστόσο μοιράστηκε ότι πρόκειται να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την γνωριμία τους και την πρώτη φάση της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο.

Η πρώτη από τις τέσσερις φωτογραφίες απεικονίζει την Kim με μία ασημί γούνα Balenciaga και ένα ζευγάρι metallic μπότες πάνω από το γόνατο, ενώ ο Pete, όπως φαίνεται στη δεύτερη λήψη, φοράει ένα casual σύνολο με λευκό T-shirt, καρό πουκάμισο, μαύρο τζιν και denim jacket.

Όλα αυτά ενώ ο Kanye West αντιδρά στη σχέση τους με τον χειρότερο τρόπο.

Το νέο τραγούδι του Kanye West με τίτλο «Eazy» μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο αναφορές στην πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian. Φυσικά δε σταμάτησε εκεί – μετά από ώριμη, θα έλεγε κανείς, σκέψη, ο ράπερ αποφάσισε να θέσει στο στόχαστρο τον νέο της αγαπημένο, Pete Davidson.

«Έχουμε το καλύτερο διαζύγιο όλων των εποχών. Αν πάμε στο δικαστήριο, θα πάμε στο δικαστήριο μαζί. Μάλιστα, πάρε μαζί και την αδελφή σου, θα πάμε στο σπίτι της Kourt μαζί», λέει στο δεύτερο κουπλέ. Αν έμενε εκεί, θα τον χαρακτηρίζαμε ψύχραιμο. Συνέχισε, όμως, ξεπερνώντας τα όρια και συνδέοντας ένα δικό του τροχαίο ατύχημα με απειλές προς τον Pete .«Ο Θεός με έσωσε από εκείνο το τρακάρισμα. Μόνο για να πλακώσω τον Pete Davidson στο ξύλο», συνεχίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.