CELEBRITIES

O Pete Davidson επιτέλους απαντά στον Kanye West: «Αν συνεχίσεις, θα πάψω να είμαι καλός»


Στεφανία Παπαδημητρίου

14 Μαρτίου 2022

O Pete Davidson επιτέλους απαντά στον Kanye West: «Αν συνεχίσεις, θα πάψω να είμαι καλός»
Η υπομονή του Pete εξαντλήθηκε, ακριβώς όπως η δική μας

Ο Pete Davidson βαρέθηκε. Βαρέθηκε να δέχεται διαρκώς επιθέσεις στα social media από τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του, να βλέπει βίντεο κλιπ στα οποία κακοποιείται και αποκεφαλίζεται, να δέχεται απειλές, να μην μπορεί να ηρεμήσει. Απάντησε, λοιπόν, στον Kanye West, μετά από ένα ακόμη Instagramικό παραλήρημά του, με posts που τελικά έσβησε.

Σε συνομιλία μέσω μηνυμάτων που λέγεται ότι είχαν, ο Pete είπε στον Kanye πως η εποχή που ήταν σιωπηλός, τελείωσε. Τα iMessages ανάρτησε ο φίλος του Davidson και συγγραφέας Dave Sirus – φυσικά και τα διέγραψε λίγο αργότερα.

Η συζήτηση έγινε την Κυριακή, όταν ο West κατηγόρησε (ξανά) την Kim για τη συμπεριφορά της ως μητέρα, ενώ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει το ότι η κόρη του, North, έχει TikTok χωρίς τη συγκατάθεσή του. Ο Pete χαρακτήρισε την Kardashian «κυριολεκτικά την καλύτερη μητέρα που έχει δει», ενώ συνέχισε κατακρίνοντας τον Kanye.

«Ό,τι κάνει για τα παιδιά αυτά είναι καταπληκτικό και είσαι τυχερός που είναι μητέρα των παιδιών σου», του έγραψε. «Αποφάσισα πως δε θα σου επιτρέψω να μας φέρεσαι έτσι και σταματάω να μένω σιωπηλός. Ωρίμασε, επιτέλους».

«Δεν έχεις ιδέα πόσο καλός είμαι μαζί σου, παρά τη συμπεριφορά σου απέναντί μου. Σε στήριζα ακόμη κι όταν μου φερόσουν σαν σκουπίδι, επειδή θέλω να πάνε όλα καλά. Αλλά αν συνεχίσεις να με πιέζεις όπως το εξάμηνο που πέρασε, θα πάψω να είμαι καλός».

Όταν ο ράπερ ζήτησε να μάθει πού βρίσκεται ο Skete, όπως τόσο του αρέσει να τον αποκαλεί, πήρε την απάντηση που του άξιζε, μάλλον. «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου», και μία selfie. Ο West επέμεινε να συναντηθούν στην εκκλησία (περίεργο, αν μας ρωτάτε), αλλά εκείνος αρνήθηκε.

«Δεν είναι δημόσιο, φίλε. Δε με νοιάζουν οι φωτογραφίες και ο Τύπος», είπε και του έδωσε μία τελευταία ευκαιρία: «Η προσφορά μου παραμένει. Ελπίζω να αναλάβεις τις ευθύνες σου, για μία φορά στη ζωή σου».

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τα μηνύματα αυτά είναι η απάντηση του Pete στα 12 βίντεο που ανέβασε ο Ye το πρωί της Κυριακής και έσβησε λίγο μετά – κλασικός Kanye, ξέρουμε. Όλα ξεκίνησαν με το repost ενός TikTok της North, όπου τη βλέπουμε να τραγουδά το Emo Girl του MGK και της Willow Smith με την ξαδέλφη και τη μητέρα της. Μία ώρα μετά, σε νέο ποστ, υποστήριξε ότι είπε στην Kim «να πάψει να τον ανταγωνίζεται».

«Είπα, “Δεν αφήνω την κόρη μου να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από το TikYok, να την εκμεταλλευτεί η Disney. Έχω λόγο σε όλο αυτό. Δεν υπάρχει συγκηδεμονία σήμερα… Πάντα πηγαίνει υπέρ της μαμάς”», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.