CELEBRITIES

Kanye West: Στο νέο του τραγούδι απειλεί τον Pete Davidson


JTeam

16 Ιανουαρίου 2022

Kanye West: Στο νέο του τραγούδι απειλεί τον Pete Davidson
Καθόλου ψύχραιμος, απόλυτα προκλητικός

Το νέο τραγούδι του Kanye West με τίτλο «Eazy» μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο αναφορές στην πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian. Φυσικά δε σταμάτησε εκεί – μετά από ώριμη, θα έλεγε κανείς, σκέψη, ο ράπερ αποφάσισε να θέσει στο στόχαστρο τον νέο της αγαπημένο, Pete Davidson.

«Έχουμε το καλύτερο διαζύγιο όλων των εποχών. Αν πάμε στο δικαστήριο, θα πάμε στο δικαστήριο μαζί. Μάλιστα, πάρε μαζί και την αδελφή σου, θα πάμε στο σπίτι της Kourt μαζί», λέει στο δεύτερο κουπλέ. Αν έμενε εκεί, θα τον χαρακτηρίζαμε ψύχραιμο. Συνέχισε, όμως, ξεπερνώντας τα όρια και συνδέοντας ένα δικό του τροχαίο ατύχημα με απειλές προς τον Pete.

«Ο Θεός με έσωσε από εκείνο το τρακάρισμα. Μόνο για να πλακώσω τον Pete Davidson στο ξύλο», συνεχίζει. «Ποιον;», ρωτά αμέσως μετά μία γυναικεία φωνή που μοιάζει με της Kim.

Ο Kanye ραπάρει και για τα παιδιά του, τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm, αλλά και για το σπίτι που αγόρασε απέναντι από της Kardashian.

Ώρες πριν κυκλοφορήσει το Eazy, ο West έδωσε συνέντευξη στον Jason Lee και μίλησε για τα συναισθήματά του σχετικά με τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του.

«Πώς με φέρνεις στο SNL και φιλάς μπροστά μου αυτόν τον τύπο με τον οποίο βγαίνεις και όλοι λένε ότι είναι τόσο κουλ», είπε. «Με νοιάζει τόσο η οικογένεια, μόνο εγώ και η ανατροφή των παιδιών μου και, θέλω να πω, είναι η μητέρα των παιδιών μου, δεν είμαστε μαζί. Θα συνεχίσω να είμαι ο καλύτερος μπαμπάς αλλά όταν κάνεις τέτοια πράγματα, δε θα είμαι σαν τον Jackie Robinson, να με φτύνεις ενώ εγώ προσπαθώ να πετύχω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.