CELEBRITIES

Γιατί όλες θέλουν τον Pete Davidson; Η Emily Ratajkowski έχει την απάντηση


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2021

Γιατί όλες θέλουν τον Pete Davidson; Η Emily Ratajkowski έχει την απάντηση

Πριν την Kim Kardashian, ήταν η Phoebe Dynevor. Νωρίτερα, η Kaia Gerber, η Margaret Qualley, η Kate Beckinsale, η Ariana Grande. Όλες τους επιτυχημένες και πανέμορφες. Κι ο Pete Davidson, ένας από τους πιο άβολους ανθρώπους του Hollywood. Τι του βρίσκουν, άραγε; Η Emily Ratajkowski έδωσε την απάντηση.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο Late Night With Seth Meyers και αποκάλυψε ότι ο κωμικός είναι προσγειωμένος κι έχει τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες αναζητούν σ’ έναν σύντροφο. 

Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί για μία καμπάνια της Moose Knuckles και η Ratajkowski αποκάλυψε ότι ήταν ανασφαλής και «αρκετά σκληρός με τον εαυτό του», αλλά σωστός επαγγελματίας. Δεν ήταν μοντέλο, άλλωστε, λογικό να ένιωθε έξω από τα νερά του.

«Ο Pete – έχει το ύψος. Προφανώς και οι γυναίκες τον βρίσκουν ελκυστικό», πρόσθεσε. «Νιώθω ότι μόνο οι άνδρες δεν τον βρίσκουν ωραίο. Εκείνοι είναι που αναρωτιούνται “Μα καλά, τι του βρίσκουν;”» 

Εξήγησε ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα αγόρι με άχαρα τατουάζ που μένει με τη μητέρα του. «Θέλω να πω, είναι γοητευτικός. Είναι ευαίσθητος, αξιαγάπητος. Το μανικούρ του είναι απίστευτο. Είναι εμφανίσιμος», συνέχισε.

Επίσης, ο Pete Davidson φαίνεται πως δε φοβάται τις επιτυχημένες γυναίκες. «Αυτοί μας αρέσουν. Αυτοί οι άνδρες είναι δυσεύρετοι», είπε η Emily Ratajkowski. Και συμφωνούμε απόλυτα. 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.