ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Ariana Grande μας δίνει ένα sneak peek από την νέα της beauty σειρά


Ελένη Τσούτση

10 Σεπτεμβρίου 2021

 Η Ariana Grande μας δίνει ένα sneak peek από την νέα της beauty σειρά
Η Ariana Grande φωτογραφίζεται για το περιοδικό Allure και είναι η απόλυτη έμπνευση

Η Ariana Grande πόζαρε πιο εντυπωσιακή από ποτέ για το εξώφυλλο του περιοδικού ομορφιάς, Allure, με αφορμή την νέα καμπάνια για τη σειρά καλλυντικών που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό. Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Zoey Grossman έτσι ακριβώς όπως μας συστήθηκε με την signature αλογοουρά της και έντονο eyeliner. 

H iconic pop τραγουδίστρια άντλησε έμπνευση από την αγάπη τις για τις γυναίκες, όπως αναφέρει. H εταιρία καλλυντικών της θα περιλαμβάνει τα πάντα. Από προϊόντα περιποίησης για το δέρμα έως αρώματα, αφρόλουτρα και προϊόντα μπάνιου. Και μπορεί αρκετές από εμάς να μην το γνωρίζαμε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κάνει βήματα στον κόσμο της ομορφιάς.

Η Ariana Grande είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν έξι αρώματα – «Cloud», «R.EM.» και το «Ariana Grande Eau de Parfum» – που έχουν κάνει την 27χρόνη κατά 150 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη μόνο το 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Η pop star μίλησε για την νέα σειρά με ενθουσιασμό! Αυτό που ξεχωρίζει στη νέα της σειρά είναι οι σκιές ματιών καθώς δίνουν σε κάθε γυναίκα αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένα έντονο βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση. Ένα άλλο beauty item που θεωρεί ότι θα λατρέψουμε είναι η mascara και φυσικά τα κραγιόν που έχουν βουτηρένια υφή και κάνουν τα χείλη σαρκώδη και μεγάλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Τώρα αναμένουμε να γνωρίσουμε την νέα beauty σειρά της Ariana Grande και είμαστε σίγουρες ότι όλα τα προϊόντα της συλλογής της θα αποπνέουν την μοναδική αισθητική της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.