ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το skincare trick που ακολουθεί η Alexa Chung για νεανική επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2021

 Το skincare trick που ακολουθεί η Alexa Chung για νεανική επιδερμίδα
Το skincare trick που ακολουθεί η Alexa Chung για νεανική επιδερμίδα

H Alexa Chung αναμφίβολα, είναι η εκπρόσωπος όλων των it girls, καθώς η απλότητά της, αλλά και η αβίαστη φινέτσα της, δεν σταματά να εμπνέει πολλές γυναίκες. Οι επιλογές που κάνει τόσο στα outfits όσο και στα beauty looks, γίνονται αυτόματα trends – και όχι άδικα αφού γνωρίζει πολύ καλά το μυστικό της φυσικής ομορφιάς.

Η Alexa Chung, είναι μια προσωπικότητα που έχει χαρακτηριστεί ως το σύγχρονο icon του βρετανικού στιλ και μας κάνει πάντα να κρατάμε σημειώσεις για το πώς θα φαινόμαστε κομψές χωρίς προσπάθεια.

Πρόσφατα όμως, εκτός από το στιλ της, μίλησε και για το αγαπημένο της beauty trick και εμείς είμαστε εδώ για να το εξετάσουμε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούσα το Sex and The City όταν ήμουν 29 και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ενυδατώνω το σώμα μου γιατί το κάνει και η Carrie. Πριν από αυτό δεν έκανα τίποτα! Μια βούρτσα σώματος μου άλλαξε τη ζωή! Τη λατρεύω, νομίζω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν άλογο! Έπειτα αναμειγνύω μια οικονομική κρέμα σώματος με ένα ακριβό λάδι σώματος και το απλώνω σε όλο μου το σώμα. Είναι κάτι που κάνω κάθε βράδυ και κάθε πρωί!».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.