CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski ένιωσε ανακούφιση όταν απέκτησε γιο, ενώ αρχικά ήθελε κόρη


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

H Emily Ratajkowski ένιωσε ανακούφιση όταν απέκτησε γιο, ενώ αρχικά ήθελε κόρη

Η Emily Ratajkowski ανοίγεται όλο και περισσότερο, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο  η μητρότητα αλλάζει τη ζωή της.

Το μοντέλο απέκτησε τον Sylvester Apollo πριν από 7 μήνες  και, σε συνέντευξη που έδωσε στο Elle, δήλωσε ότι ένιωσε ανακούφιση όταν έμαθε ότι περίμενε αγόρι. Κι όμως, μέχρι την ημέρα του υπερήχου, ήλπιζε να κάνει κόρη.

«Ήθελα κοριτσάκι, αρχικά, αλλά όταν έμαθα ότι θα κάνω γιο, ανακουφίστηκα. Επειδή πιστεύω ότι θα σεξουαλικοποιούταν πολύ νωρίς, πριν ακόμη μπει στην εφηβεία και καταλάβει τι γίνεται – ίσως το αντιμετωπίσω αργότερα βέβαια, γιατί θέλω περισσότερα παιδιά», εξήγησε. «Έχω μία ανάμνηση: Έκανα μία σέξι κίνηση στην κουζίνα των γονιών μου. Πήγαινα Α’ Δημοτικού μάλλον και οι γονείς μου με ρώτησαν πού το έμαθα αυτό. “Ε, το έμαθα”, απάντησα, “αυτό κάνουν οι γυναίκες”». 

jenny.gr

Η Ratajkowski μίλησε και για την εμπειρία του τοκετού, τονίζοντας ότι εμπιστεύθηκε απόλυτα το σώμα της.

«Σιχαίνομαι την ιδέα ότι γίνεσαι μητέρα και όλα αλλάζουν. Είναι ένα θέμα που θίγω και στο βιβλίο: Από παιδί, γίνεσαι αντικείμενο του σεξ και μετά μητέρα. Αλλά ο τοκετός ήταν μία από τις πιο δυνατές σωματικές εμπειρίες», εξήγησε. «Το ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο και εμπιστευόμουν το σώμα μου – παρότι υπήρχε κόσμος γύρω μου που έλεγε το γνώριζε καλύτερα από εμένα ή είχε δικαίωμα να μιλήσει – με επηρέασε βαθιά».

«Όταν διάβασα όλο το βιβλίο κατάλαβα ότι στην αρχή, υπάρχει ένα κομμάτι σχετικά με το ότι δεν μπορείς να πεις όχι. Και στο νοσοκομείο, λέω όχι, το σώμα  μου αντιδρά σ’ αυτό το όχι και γεννάω τον γιο μου», πρόσθεσε.

jenny.gr

«Η συγγραφή με βοήθησε να βρεθώ σε ένα μέρος, σ’ εκείνο το δωμάτιο και να συνδεθώ με το σώμα μου αρκετά ώστε να πω “Όχι, δε θα κάνω έκτρωση”. Και το σώμα μου έδειξε πως “είπε όχι. Θα γεννηθεί αυτό το μωρό”».

πηγή φωτογραφιών: Instagram
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.