CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιο της


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2021

H Emily Ratajkowski μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιο της
H Emily Ratajkowski με συστήνει για πρώτη φορά το γιο της με μια γλυκιά φωτογραφία

Η Emily Ratajkowski  μας σύστησε το γιο της και για πρώτη φορά, ανεβάζοντας στα social media μια γλυκιά φωτογραφία τους. Ο γιος της, Sylvester, φορούσε ένα κόκκινο μπουφάν πάνω από το φορμάκι του ενώ η Emily είχε επιλέξει ένα μαύρο παλτό, animal print παντελόνι και λευκά sneakers.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες το μοντέλο πόζαρε στην αυλή ενός σπιτιού στη Νέα Υόρκη έχοντας τον  Sylvester στην αγκαλιά της. Μαμά και γιος πόζαραν χαμογελαστοί λίγο πριν την καθιερωμένη καθημερινή τους βόλτα.

Το λαμπερό μοντέλο και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Sebastian Bear-McClard είχαν καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Μάρτιο.

Η Emily είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της με τον γιο της λίγο μετά τη γέννηση του, γράφοντας στη λεζάντα: "O Sylvester Apollo ήρθε μαζί μας στη γη. Ο Sly ήρθε στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου”.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες:

jenny.gr
jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.