CELEBRITIES

Το νέο δράμα των Kanye West- Kim Kardashian για το TikTok της North: Οι αναρτήσεις και τα σχόλια του πρώην ζευγαριού


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2022

Το νέο δράμα των Kanye West- Kim Kardashian για το TikTok της North: Οι αναρτήσεις και τα σχόλια του πρώην ζευγαριού
Οι αφορμές για δράματα δεν έχουν τελειωμό για το πρώην ζευγάρι. Η νέα τους κόντρα αφορά τη North και το άνοιγμα του λογαριασμού της στο TikTok και οι αναρτήσεις και τα σχόλια και των δύο για το θέμα δεν έχουν προηγούμενο.

Αν πιστέψατε ότι ο Kanye West θα σκόπευε να αφήσει για λίγο ήσυχη την Kim Kardashian χωρίς να την κατακεραυνώνει μέσα από τεράστιες αναρτήσεις στα social media, τότε μάλλον γελαστήκατε αφού ο ράπερ φρόντισε να ανοίξει νέα κόντρα μαζί της για τον λογαριασμό της κόρης τους, North στο TikTok.

Ο 44χρονος Kanye ξεκίνησε την επίθεση, δημοσιεύοντας σε screenshot ένα από τα video της κόρης του στο TikTok, τα οποία δημοσιεύονται με την έγκριση της Kim. Όπως έγραψε: «Από τη στιγμή που είναι το πρώτο μου διαζύγιο, πρέπει να ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω με την κόρη μου που είναι στο TikTok ενάντια στη θέλησή μου;».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την παρουσία της North στην εφαρμογή αλλά τώρα είπε να το κάνει λίγο πιο δραματικό. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο: «Τα παιδιά μου δεν θα έχουν TikTok χωρίς την έγκρισή μου».

Η Kim δεν άφησε ασχολίαστη τη δημοσίευσή του, απαντώντας μέσα από ένα μακροσκελές story:

«Η εμμονή του Kanye προκαλεί πόνο. Oι διαρκείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου, με συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές, από ότι ένας λογαριασμός της North στο TikTok. Ως κύριος κηδεμόνας για τα παιδιά μας, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί – με την επίβλεψη ενηλίκου- γιατί της φέρνει ευτυχία. Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια, προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους. Από την αρχή δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά μια υγιή και υποστηρικτική σχέση συνεργασίας, γιατί είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας και με στενοχωρεί που ο Kanye εξακολουθεί να το κάνει αδύνατο σε κάθε βήμα. Θέλω να χειριστώ όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας ιδιωτικά και ελπίζω ότι θα μπορέσει επιτέλους να απαντήσει στον τρίτο δικηγόρο που είχε τον τελευταίο χρόνο για να επιλύσει τυχόν προβλήματα φιλικά».

Λίγο αργότερα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Kanye απάντησε, αναφέροντας ένα άγνωστο περιστατικό που είχε γίνει στα γενέθλια της δεύτερης κόρης τους, Chicago και οι δημοσιεύσεις που ακολούθησαν, ήταν καταιγιστικές.

«Τι εννοείς ως κηδεμόνας; Όλη η Αμερική είδε ότι προσπάθησες να απαγάγεις την κόρη μου στα γενέθλιά της, χωρίς να μου δίνεις την διεύθυνση (του πάρτι). Έβαλες ασφάλεια στο σπίτι όταν έπαιζα με το γιο μου και με κατηγόρησες ότι έκλεψα. Αναγκάστηκα να κάνω τεστ για ναρκωτικά μετά το πάρτι της Chicago, επειδή με κατηγόρησες ότι είχα κάνει χρήση ναρκωτικών. Tracy Romulus (ο δικηγόρος της) σταμάτα να χειραγωγείς την Kim με αυτόν τον τρόπο».

Η Kim με τη North δημιούργησαν κοινό λογαριασμό τον περασμένο Νοέμβριο ενώ από τότε ανεβάζουν μαζί πολλές στιγμές από διασκεδαστικές δραστηριότητες τους. Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον προηγούμενο χρόνο μετά από 7 χρόνια γάμου και από τότε οι συγκρούσεις τους δεν έχουν τελειωμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.