CELEBRITIES

Kanye West: Σε μία προσπάθεια να πέσει χαμηλότερα, λέει ότι υπάρχει δεύτερο sex tape της Kim


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

Kanye West: Σε μία προσπάθεια να πέσει χαμηλότερα, λέει ότι υπάρχει δεύτερο sex tape της Kim
Πάνω που πιστεύαμε ότι δε θα έπεφτε χαμηλότερα, ο Kanye West μας διέψευσε πανηγυρικά

Κάθε μέρα που περνάει, το όνομα του Kanye West πρωταγωνιστεί στους τίτλους των διεθνών media για όλους τους λάθος λόγους. Από τη στιγμή που χώρισε με την Kim, κάνει ό,τι μπορεί για να πέσει χαμηλά – υπάρχει, όμως, τεράστια πιθανότητα να μην το καταλαβαίνει. Κι αυτό το κάνει χειρότερο.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Τρίτη από τη συνέντευξή του στο Hollywood Unlocked, ο 44χρονος ράπερ υποστήριξε ότι στην κατοχή του βρίσκεται laptop το οποίο περιέχει δεύτερο, ακυκλοφόρητο βίντεο ερωτικού περιεχομένου της πρώην συζύγου του, Kim Kardashian, και του πρώην συντρόφου της, Ray J. Το πρώτο sex tape τραβήχτηκε το 2003, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι, με απόσπασμά του να βγαίνει στη δημοσιότητα το 2007.

Μιλώντας στο People, η Kim Kardashian αρνήθηκε την ύπαρξη του δεύτερου sex tape, για το οποίο έκανε λόγο ο West.

«Έπειτα από έρευνα, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό, μόνο πλάνα από το αεροπλάνο με το οποίο πήγαιναν στο Μεξικό και από κλαμπ και ένα εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι», δήλωσε εκπρόσωπός της. «Η Kim παραμένει βέβαιη ότι δεν υπάρχει δεύτερο βίντεο. Μετά από 20 χρόνια, ελπίζει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να επικεντρωθεί, αντί για αυτό, στα θετικά πράγματα που εξακολουθεί να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της αναμόρφωσης του συστήματος δικαιοσύνης».

O West ξεκίνησε να μιλά για το δεύτερο βίντεο όταν ήρθαν στη συζήτηση «οι άνθρωποι που επίτηδες κάνουν πράγματα για να γίνουν κακοί και να σε πληγώσουν».

«Πήγα ο ίδιος και πήρα το laptop από τον Ray J εκείνο το βράδυ και μετά πλακωθήκαμε στο ξύλο. Συνάντησα αυτόν τον άνδρα στο αεροδρόμιο, μου μαύρισε το μάτι, επέστρεψα και της το έφερα στις 8 το πρωί», είπε. «Και μετά, της το έδωσα και έκλαψε όταν το είδε. Ξέρεις γιατί έκλαψε όταν είδε το laptop; Γιατί δείχνει πόσο τη χρησιμοποίησαν. Δείχνει πόσο οι άνθρωποι δεν την αγάπησαν και την αντιμετώπιζαν σαν προϊόν».

Η Kim έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για το πρώτο sex tape της και έχει ευχαριστήσει δημόσια τον West που πάντα τη στήριζε. Μάλιστα, στην αρχή της σχέσης τους πολλοί τον συμβούλευαν να την χωρίσει, εξαιτίας του βίντεο.

«Έχουμε περάσει πολλά μαζί», δήλωσε εκείνη το 2018. «Ήταν μόνος του απέναντι σε όλους, όταν του έλεγαν “Δεν μπορείς να βγεις με ένα κορίτσι με sex tape. Δε γίνεται να βγεις με μία από reality. Θα σου καταστρέψει την καριέρα”. Όλοι του το έλεγαν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.