CELEBRITIES

Ο Kanye West τραγούδησε σε γάμο με αυτήν τη μάσκα. Και στα δικά σας


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Ο Kanye West τραγούδησε σε γάμο με αυτήν τη μάσκα. Και στα δικά σας
Kanye West: Φόρεσε την πιο cringe μάσκα και τραγούδησε σε γάμο -Αλήθεια

Ο Kanye West πραγματοποίησε μια σπάνια συναυλία το Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός γάμου στη Βενετία της Ιταλίας.

Η τελευταία φορά  που εμφανίστηκε live o διάσημος ράπερ -χωρίς να υπολογίσουμε τα playback του στην παρουσίαση του νέου του album Donda- ήταν τον Μάρτιο του 2020 στο πλαίσιο των υπαίθριων συναυλιών Sunday Service που έκανε με μια εκκλησιαστική χορωδία. Αυτή τη φορά τραγούδησε τα "Runaway", "Flashing Lights" από τις παλιές του επιτυχίες και τα "Come to Life" και "Believe What I Say" του Donda, στη γαμήλια δεξίωση της ιδρύτριας της D'Estree, Geraldine Guiotte και του Tiffany & Co EVP Alexander Arnault, όπως αναφέρει το Complex.

Για την περίσταση ο εκκεντρικός σταρ επέλεξε να εμφανιστεί φορώντας μια παράξενη μάσκα -η οποία έμοιαζε με τον "The Front Man" στο Squid Game- και με σύνολο Balenciaga. 

 

Στον ίδιο γάμο έδωσαν το παρών και η Beyonce με τον σύζυγό της Jay Z και εντυπωσίασαν.

Ο West προηγουμένως εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη για να υποστηρίξει την Κim Kardashian όταν εκείνη παρουσίασε το Saturday Night Live την περασμένη εβδομάδα. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.