CELEBRITIES

Σε άλλα νέα, ο Kanye West θέλει να προσλάβει άστεγους για το fashion show του


JTeam

27 Ιανουαρίου 2022

Σε άλλα νέα, ο Kanye West θέλει να προσλάβει άστεγους για το fashion show του
Αν σας έλειψε, ο Kanye West είναι πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά ως προστάτης των αστέγων.

Αφού ο Kanye West δήλωσε ότι θα πάψει να μιλά επιτέλους για την Kim, κατηγορώντας την αρχικά πως δεν τον κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, προσπάθησε να πέσει τελευταία ακόμη πιο χαμηλά όταν ισχυρίστηκε πως υπάρχει δεύτερο sex tape της, το οποίο της έκανε τη χάρη να αποκτήσει για να την προφυλάξει. Κερασάκι στην τούρτα, οι συνεχόμενες, ακραία στημένες εμφανίσεις του με την ηθοποιό Julia Fox, οι οποίες μπορούν να μεταφραστούν μόνο ως publicity stunt και τίποτε άλλο.

Ο 44χρονος ράπερ μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian τα κάνει όλο και χειρότερα με τις δηλώσεις του κι έτσι αποφάσισε να στρέψει αλλού την προσοχή του τελευταία (ή όποτε το θυμάται). Λίγο πριν φύγει ο χρόνος, ο ίδιος δήλωνε πως «θα γίνει άστεγος σε έναν χρόνο και ότι θα μετατρέψει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες για να μπορεί να πηγαίνει ο καθένας».

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό του ότι η κοινωνία τον χρειάζεται για να προοδεύσει αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανακοινώσει τα σχέδια του για την αντιμετώπιση της πείνας και των ζητημάτων των αστέγων στο Los Angeles. Έτσι κι αυτή τη φορά, έχει μία ακόμη ιδέα για να τους σώσει.

Για την ακρίβεια, το επόμενο όνειρο του Kanye είναι οι άστεγοι να κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα του για το fashion show που ετοιμάζει με το brand Skid Row Fashion Week. Πρόκειται για ένα brand που παρέχει μέρος των συνολικών εσόδων του στους άστεγους της διαβόητης περιοχής Skid Row -της γειτονιάς του Los Angeles με τους περισσότερους άστεγους και τοξικομανείς της πόλης- ενώ τους προσφέρει και θέσεις εργασίας.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής του Skid Row Fashion Week, David Sebastian: «Συναντηθήκαμε νωρίτερα μέσα στον μήνα και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη νέα συλλογή Yeezy X Skid Row Fashion Week που θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου».

Νωρίτερα, ο Kanye συζήτησε με διάφορους εκπροσώπους για το πώς μπορεί να συμβάλλει στη διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης στο Los Angeles, αφήνοντας ήσυχη για λίγο την Kim.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS