CELEBRITIES

Ο Kanye West θα πάψει επιτέλους να μιλά για την Kim - «Δε θα γίνουμε Will και Jada»


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Ο Kanye West θα πάψει επιτέλους να μιλά για την Kim - «Δε θα γίνουμε Will και Jada»
Instagram @kimkardashian
O Kanye θα πάψει να μιλά για την Kim - ελπίζουμε, τουλάχιστον

Το ζητήσαμε, θα γίνει πράξη. Σε νέα του συνέντευξη, ο Kanye West αποκάλυψε ότι, επιτέλους, θα πάψει να μιλά για τη σχέση του με την Kim Kardashian.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δε θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν «ο Will και η Jada» - έναν δρόμο γεμάτο oversharing και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που, ειλικρινά, θα μπορούσαν να λείπουν από τη ζωή μας. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ο West έχει ήδη τραβήξει προς εκείνη την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα όχι εμείς.

«Δε θα γίνουμε Will και Jada, επειδή και οι δύο πλευρές έχουν προβλήματα», εξήγησε ο ράπερ στο Hollywood Unlocked.

Στην ίδια συνέντευξη, βέβαια, μίλησε ξανά για την πρώην σύζυγό του και τον νέο της σύντροφο, Pete Davidson – τον οποίο, παρεμπιπτόντως, απείλησε στο νέο του τραγούδι. «Πώς με φέρνεις στο SNL και φιλάς μπροστά μου αυτόν τον τύπο με τον οποίο βγαίνεις και όλοι λένε ότι είναι τόσο κουλ», είπε.

Η Kim, βέβαια, τότε είχε φιλήσει τον Pete για χάρη ενός σκετς, χωρίς να υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους. Επιπλέον, είχε ήδη χωρίσει με τον Kanye.

«Μπορούν να πάνε στο SNL και να κάνουν αστεία στα media. Μπορούν να φυτεύουν ιστορίες για οποιαδήποτε βγαίνει μαζί μου. Μπορούν να μπλοκάρουν συμφωνίες… αλλά εγώ θα πω ευθέως, μην παίζετε με τα παιδιά μου. Για όποιον κι αν δουλεύετε – για όποιον κι αν νομίζετε πως η οικογένεια δουλεύει – σας το λέω τώρα, μην παίζετε με τα παιδιά μου… Θα κινηθώ νομικά, μωρό μου».

Ο Kanye πρόσφατα βγήκε στα social media και κατηγόρησε την Kim πως δεν τον κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του. Πηγές, ωστόσο, επιβεβαιώνουν ότι εκείνη «ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο και κάνει κάθε προσπάθεια να του δώσει πλήρη πρόσβαση στα παιδιά».

Δε θα γίνουν «Will και Jada», ωστόσο. Είμαστε σίγουροι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.