UPDATE #NOW

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Οι εμφανίσεις της Kim Kardashian για τη γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ είναι ο ορισμός της δύναμης


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Οι εμφανίσεις της Kim Kardashian για τη γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ είναι ο ορισμός της δύναμης
Instagram/ kimkardashian
Η Kim Kardashian προχώρησε στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης συλλογής για τους φετινούς χειμερινούς Ολυμπιακούς σε συνεργασία με την Team USA.

H Kim Kardashian ετοιμάζεται να ρίξει ξανά το internet εν όψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 με μια ολοκαίνουρια συλλογή SKIMS. Στις 13 Ιανουαρίου, η star ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Team USA για τη νέα συλλογή των φετινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων μέσω στου Instagram.

Το post της Kim υμνεί τις αθλήτριες, και συγκεκριμένα τη snowboarder, Chloe Kim που έχει λάβει δύο φορές χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, την Aja Evans, την παραολυμπιονίκη Oksana Masters, την χορεύτρια στον πάγο, Madison Chock, την skater Maame Biney και την Amber Glenn, οι οποίες πρωταγωνιστούν με κομμάτια της ιδιαίτερης συλλογής.

Οι αθλήτριες φορούν άνετα σύνολα που γράφουν "Team USA" ενώ η limited-edition θα είναι διαθέσιμη στο κοινό εδώ. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 που η Kim κυκλοφόρησε το μοναδικό της brand, έχει κάνει μερικές πολύ σημαντικές συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τη Billie Eilish και τη Meghan Fox.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian ετοιμάζει κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο για τους αθλητές. Στους Ολυμπιακούς του Tokyo του 2021, είχε δημιουργήσει μια ακόμη συλλογή με την Team USA που έκλεψε γρήγορα τις εντυπώσεις του κοινού.