CELEBRITIES

Ο Kanye West πήγε με δράματα στο πάρτι της κόρης του, αφού κατηγόρησε την Kim πως του έκρυβε τη διεύθυνση


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Ο Kanye West πήγε με δράματα στο πάρτι της κόρης του, αφού κατηγόρησε την Kim πως του έκρυβε τη διεύθυνση
Splash News
O Kanye περνάει δύσκολα και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Chicago West είναι μόλις 4 ετών, όμως έχει ζήσει αρκετό drama για όλη της τη ζωή. Ο λόγος; Ο μπαμπάς της, φυσικά.

Ο Kanye West έκανε ολόκληρο live στα social media, κατηγορώντας την Kim Kardashian πως δεν τον κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, οπότε αναγκάστηκε αν πάει απρόσκλητος. Μετά, οργάνωσε ένα πάρτι μόνος του.

«Έτσι κι αλλιώς θα έκανε δικό του πάρτι στη Chicago», δήλωσε άτομο του περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού στο Page Six. «Το έκανε στις 4 το απόγευμα στο γραφείο του στο κέντρο του Los Angeles, οπότε είναι εξοργιστικό το ότι πήγε στης Kim και έβγαλε όλη την ψεύτικη ιστορία πως δεν τον κάλεσαν».

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι η Kim εξεπλάγην όταν άκουσε τον πρώην σύζυγό της να λέει σε βίντεο ότι «δεν του είπαν καν πού ήταν το πάρτι» - στο συγκεκριμένο live υποτίθεται ήταν στον δρόμο για τη γιορτή, αναζητώντας παράλληλα απαντήσεις.

«Βγαίνω στο ίντερνετ γιατί χρειάζομαι τη στήριξη όλων σας», έλεγε ο Kanye. «Πήρα τηλέφωνο την Kim, έστειλα μηνύματα σε νταντάδες, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Tristan (Thompson), είπε ότι θα ρωτούσε την Khloe. Δε θα μου δώσει κανείς τη διεύθυνση του πάρτι της κόρης μου τώρα, και θα της μείνει στο μυαλό ότι δεν ήμουν εκεί για εκείνη».

Πηγές, ωστόσο, διαψεύδουν τον ράπερ και εξηγούν ότι η Kardashian ποτέ δεν του απαγόρευσε να βγαίνει τα παιδιά, ενώ πάντα έκανε προσπάθειες να είναι όλοι καλεσμένοι. Ο West, βέβαια, συχνά ήταν απών.

Πήγε στο πάρτι τελικά, ευχαρίστησε αργότερα την Kylie και τον Travis Scott που του άνοιξαν. Οι ίδιες πηγές, επιμένουν ότι «το σχέδιο ήταν πάντα να γίνει το πάρτι στης Kim στις 12, στου Kanye στις 4. Αυτό ήταν το πλάνο, ότι θα είχε τα παιδιά εκείνη την ώρα. Και τα πήρε από το μεσημεριανό πάρτι και τα πήγε στο δικό του».

Ο Kanye φαίνεται πως περνάει δύσκολα. Κανονίζει ραντεβού με φωτογράφους για να ζηλέψει η πρώην σύζυγός του, βγάζει τραγούδι και απειλεί τον νέο της σύντροφο, την κατηγορεί (ψευδώς, μάλλον) ότι του απαγορεύει να δει τα παιδιά. Παράλληλα, φήμες τον θέλουν να μην πηγαίνει καν στα περσινά τους γενέθλια, να μην τους αγοράζει χριστουγεννιάτικα δώρα, να απουσιάζει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Kim βάζει όρια και ο West δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.