CELEBRITIES

Κάντε τον να πάψει: Ο κόσμος πληρώνει για να σταματήσει ο Will Smith να μιλά για τα προσωπικά του


Στεφανία Παπαδημητρίου

2 Δεκεμβρίου 2021

Κάντε τον να πάψει: Ο κόσμος πληρώνει για να σταματήσει ο Will Smith να μιλά για τα προσωπικά του

Βαρεθήκατε να ακούτε συνέχεια για την πολυγαμική σχέση του Will και της Jada Pinkett Smith; Βλέπετε τα ονόματά τους και φοβάστε ότι πάλι θα βομβαρδιστείτε με αχρείαστες πληροφορίες για αυτόν τον γάμο; Νιώθετε σαν να ζείτε μαζί τους, χωρίς να το θέλετε; Ε, δεν είστε οι μόνοι. Γιατί στο Change.org μαζεύουν υπογραφές, για να σταματήσει αυτό το ανελέητο oversharing.

Με τίτλο «Σταματήστε να παίρνετε συνέντευξη από τον Will και την Jada Smith», το petition δημιουργήθηκε από κάποιον Dennis Morales και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη. Στόχος του, να μαζέψει 10 χιλιάδες υπογραφές – μέχρι στιγμής, έχει 9,214. Είμαστε πολύ κοντά.

Τα σχόλια είναι απολαυστικά. Και ο κόσμος πληρώνει - αν θέλετε να υπογράψετε, πρέπει να δώσετε τουλάχιστον 3 ευρώ.

«Στο τελευταίο τρίμηνο έμαθα περισσότερα γι’ αυτήν την οικογένεια, απ’ όσα έμαθα τα τελευταία 10 χρόνια», έγραψε ένας όχι και τόσο μεγάλος φαν του ζευγαριού. 

«Σιχάθηκα να ακούω τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή», σχολίασε κάποιος όχι και τόσο γλυκός, κατά τη γνώμη μας, συνάνθρωπός μας. «Είναι εξαντλητικό. Έχω κάνει mute τα ονόματά τους παντού, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ. Βαρέθηκα το πόσο αλλόκοτοι είναι. Κάντε το να σταματήσει».

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας του Will και των απομνημονευμάτων του. Από τη μέρα που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα διάφορα αποσπάσματα, έχουμε μάθει περισσότερα από όσα μπορούμε (και θέλουμε) να διαχειριστούμε. Tο ότι «από τους πολλούς οργασμούς έπαθε ψυχοσωματικά», για παράδειγμα. Μίλησε, επίσης, στο GQ και μοιράστηκε τη φαντασίωσή του να έχει πολλές συντρόφους ταυτόχρονα.

Η Jada Pinkett Smith έχει δώσει μία μόνο συνέντευξη. Αλλά τα είπε όλα. Όπως ότι ήταν εθισμένη στο πορνό.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.