CELEBRITIES

Will Smith: «Έκανα τόσο αχαλίνωτο σεξ που έπαθα ψυχοσωματικά από τους οργασμούς»


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

Will Smith: «Έκανα τόσο αχαλίνωτο σεξ που έπαθα ψυχοσωματικά από τους οργασμούς»
O Will Smith προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη αποκάλυψη για τον εαυτό του, ομολογώντας πως κάποια περίοδο έκανε τόσο σεξ που είχε αναπτύξει ένα είδος «ψυχοσωματικής αντίδρασης» απέναντι στους οργασμούς. 

O Will Smith προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη αποκάλυψη για τον εαυτό του, ομολογώντας πως κάποια περίοδο έκανε τόσο σεξ που είχε αναπτύξει ένα είδος «ψυχοσωματικής αντίδρασης» απέναντι στους οργασμούς. 

Ο ίδιος παραδέχεται ότι είχε φτάσει στο σημείο να αρρωσταίνει από το πολύ σεξ και όλα αυτά τα καταγράφει λεπτομερώς στη νέα του αυτοβιογραφία, Will, που κυκλοφόρησε νωρίτερα μες στον μήνα. Στο βιβλίο, ο Smith αποκαλύπτει πως είχε επιδοθεί σε «αχαλίνωτο σεξ» μετά την πρώτη του σχέση με μία κοπέλα που την έλεγαν Melanie, η οποία τελείωσε όταν εκείνος ήταν 16.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Όπως γράφει: «Χρειαζόμουν απεγνωσμένα βοήθεια αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει χάπι για ραγισμένες καρδιές, κατέφυγα στην ομοιοπαθητική του shopping και του αχαλίνωτου σεξ». Όπως προσθέτει, ο ηθοποιός «είχε σεξουαλικές σχέσεις μόνο με μία γυναίκα μετά τη Melanie και δήλωσε πως η σχέση τους τελείωσε όταν ανακάλυψε ότι τον είχε απατήσει όταν εκείνος έλειπε για δύο εβδομάδες, σε μια συναυλία. 

«Τους επόμενους μήνες, έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και ήταν τόσο αντικρουόμενο όλο αυτό με την προσωπικότητα μου που ανέπτυξα ένα είδος ψυχοσωματικής αντίδρασης απέναντι στους οργασμούς». Όπως αποκάλυψε μάλιστα, «το πολύ σεξ του προκαλούσε πολλές φορές, εμετό». 

«Κάθε φορά πάντως, ήλπιζα πως εκείνη η όμορφη άγνωστη με την οποία κοιμόμουν, θα ήταν η "μία και μοναδική" που θα με αγαπούσε και θα έπαιρνει μακριά όλο αυτόν τον πόνο». Μάλιστα, ο Smith μίλησε και για την άβολη και δύσκολη στιγμή όταν ο γιος του, Jaden Smith, του είχε ζητήσει να αρχίσει να ζει σαν ενήλικας μακριά από τον έλεγχο των γονιών του, όταν ήταν μικρότερος, στην ηλικία των 15. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Πριν λίγο καιρό, ο Will smith είχε μοιραστεί μερικές ακόμη αλήθειες για τη σχέση με τον πατέρα του και τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith. Ο 53χρονος "Will" είχε ανακαλέσει τη στιγμή που καθόρισε «το ποιος είναι σήμερα». Συνέβη όταν ήταν 9 χρονών, όταν μπροστά στα μάτια του, ο πατέρας του, Willard Smith Sr., χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τη μητέρα του κι εκείνος παγωμένος από το θέαμα, χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα «ανίκανο» τον εαυτό του να παρέμβει. 

Η κωμική του φύση θεωρεί ότι σε έναν βαθμό οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. Αυτό που πίστευε πάντα, ήταν ότι εάν έκανε τους πάντες να ψυχαγωγούνται και να γελούν, δεν θα κατέφευγαν στη βία. «Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοίχιζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο». 

Ο Smith ανοίχτηκε για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του μετά τον θάνατό του καθώς όπως εξομολογείται, δεν θα ένιωθε ποτέ έτοιμος να μιλήσει για εκείνον όσο ήταν εν ζωή. Η ανοιχτή εξομολόγησή του λειτούργησε ως κάθαρση για εκείνον και τον έκανε να νιώσει υπέροχα. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS