CELEBRITIES

Will Smith: «Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου καθόρισε το ποιος είμαι σήμερα»


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2021

Will Smith: «Η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου καθόρισε το ποιος είμαι σήμερα»

Για πολλές δεκαετίες, δούλευε ασταμάτητα για να κατακτήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου movie star στον πλανήτη. Πατώντας τα "fuck-it 50s", άλλαξε κοσμοθεωρία και με αφορμή τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, μοιράζεται τη δική του αλήθεια γύρω από τη ζωή σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο gq

Ο ξεχωριστός Will Smith μοιράστηκε με το κοινό πρόσφατα, μερικές αλήθειες για τη σχέση με τον πατέρα του και τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith. Ο 53χρονος "Will", με αφορμή το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ανακαλεί τη στιγμή που καθόρισε «το ποιος είναι σήμερα». Συνέβη όταν ήταν 9 χρονών, όταν μπροστά στα μάτια του, ο πατέρας του, Willard Smith Sr., χτυπούσε με μανία στο κεφάλι τη μητέρα του κι εκείνος παγωμένος από το θέαμα, χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα «ανίκανο» τον εαυτό του να παρέμβει, στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

«Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω», γράφει ο Smith στο "Will". Όπως προσθέτει για τον άνθρωπο που έφυγε τη ζωή το 2016 από καρκίνο: «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου».

Μάλιστα, η κωμική του φύση θεωρεί ότι σε έναν βαθμό οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. Αυτό που πίστευε πάντα, ήταν ότι εάν έκανε τους πάντες να ψυχαγωγούνται και να γελούν, δεν θα κατέφευγαν στη βία. «Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοίχιζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο». 

Ο Smith ανοίχτηκε για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του μετά τον θάνατό του καθώς όπως εξομολογείται, δεν θα ένιωθε ποτέ έτοιμος να μιλήσει για εκείνον όσο ήταν εν ζωή. Η ανοιχτή εξομολόγησή του λειτούργησε ως κάθαρση για εκείνον και τον έκανε να νιώσει υπέροχα. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός επίσης σχολίασε την περσινή εμφάνισή του στο talk show της γυναίκας του, Red Table Talk, όπου η Pinkett Smith επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με τον August Alsina όταν το ζευγάρι ζούσε χωριστά το 2016. «Το "κυνήγι" της αλήθειας είναι ο μόνος τρόπος να είσαι χαρούμενος σε αυτή τη φάση ζωής και οι δύο έχουμε καταλήξει πως το να είσαι ειλικρινής και αυθεντικός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τα δεσμά της δόξας και της διαρκούς δημοσιότητας».

Οι δυο τους τον Δεκέμβριο θα κλείσουν 24 χρόνια μαζί και όπως τονίζει ο ίδιος, «εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και έχουμε την απαραίτητη ελευθερία που χρειάζεται. Ο γάμος δεν είναι φυλακή και δεν προτείνω σε κανένα ζευγάρι να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Ο ύψιστος ορισμός του έρωτα προκύπτει ακριβώς από τις εμπειρίες που προκύπτουν από την ελευθερία που δίνεις στον άλλον μες στη σχέση».

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS