UPDATE #NOW

Υπόθεση Gabby Petito: Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του αρραβωνιαστικού της


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

Υπόθεση Gabby Petito: Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του αρραβωνιαστικού της

Στις 21 Οκτωβρίου 2021, βρέθηκε η σορός του Brian Laundrie. Ήταν ο αρραβωνιαστικός της Gabby Petito και μοναδικός ύποπτος για τη δολοφονία της – «την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια», είχε πει ο ιατροδικαστής. Κι ενώ η αιτία του δικού του θανάτου παρέμενε μυστήριο, το πόρισμα είναι πλέον ξεκάθαρο: Αυτοκτονία.

«Ο Chris και η Roberta Laundrie έχουν ενημερωθεί ότι η αιτία θανάτου ήταν τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι και ο τρόπος θανάτου η αυτοκτονία», είπε στη New York Post ο δικηγόρος Steve Bertolino. «Ο Chris και η Roberta ακόμη θρηνούν για τον χαμό του γιου τους και ελπίζουν ότι αυτά τα ευρήματα θα βάλουν τελεία σε όσα πέρασαν οι δύο οικογένειες».

Οι γονείς του Brian αποκάλυψαν ότι τους έλειπε ένα περίστροφο από την ημέρα που εκείνος εξαφανίστηκε. Κι όμως, δεν είχε γίνει λόγος για κατοχή όπλου, όταν βρέθηκαν τα λείψανά του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Petito, Richard Stafford, εξήγησε ότι και οι γονείς της Gabby γνωρίζουν τι συνέβη στον αρραβωνιαστικό της, όμως τους ζητήθηκε να μην κάνουν κανένα σχόλιο. «Θα αφήσουν το FBI να συνεχίσει την έρευνα», έγραψε εκείνος σε δήλωσή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Η υπόθεση της Gabby έκανε τον γύρο του κόσμου.

Το ζευγάρι έκανε road trip στις ΗΠΑ και μοιραζόταν την περιπέτειά του στα social media. Δεν επέστρεψαν μαζί, ωστόσο. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στο σπίτι του Laundrie στη Florida, εκείνος επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι. Εκείνη, ήταν άφαντη. 

Οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία στις 11 Σεπτεμβρίου. Όταν ξεκίνησε η έρευνα, ο σύντροφός της έφυγε, με την οικογένειά του να δηλώνει ότι μάλλον έκανε πεζοπορία κοντά στο εξοχικό τους. Δεν γύρισε ποτέ.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο ιατροδικαστής, δεν κατονόμασε κανέναν ύποπτο. Αναφέρθηκε, όμως, στην υπόθεση ως «έναν μόνο από τους πολλούς θανάτους στη χώρα, οι οποίοι σχετίζονται με ενδοοικογενειακή βία».