UPDATE #NOW

Υπόθεση Gabby Petito: Βρέθηκε νεκρός ο αρραβωνιαστικός της


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

Υπόθεση Gabby Petito: Βρέθηκε νεκρός ο αρραβωνιαστικός της

Σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI, τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα την Τετάρτη, ανήκουν στον αγνοούμενο αρραβωνιαστικό της δολοφονημένης Gabby Petito

Όπως αναφέρθηκε επίσημα: «Στις 21 Οκτωβρίου του 2021, η σύγκριση οδοντιατρικού ιστορικού επιβεβαίωσε πως τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Μνημείο T Mabry Carlton Jr και το Περιβαλλοντικό Πάρκο Myakkahatchee Creed ανήκουν στον Brian Laundrie». 

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη ο Σερίφης της κομητείας Λι, Carmine Marceno, περιέγραψε πως τα ρηχά νερά του πάρκου ήταν γεμάτα κροταλίες και αλιγάτορες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μαζί με τα οστά και το κρανίο του Laundrie, βρέθηκαν μαζί το σακίδιο και το σημειωματάριο του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Μυστήριο παραμένει σύμφωνα με το CNN, πως το σημειωματάριο του «βρέθηκε έξω από το στεγνό σακίδιο» ενώ το στοιχείο αυτό πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη πηγή πληροφοριών και στοιχείων. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Gabby Petito. 

Η σορός της Gabby Petito εντοπίστηκε από αστυνομικούς που ερευνούσαν τον Σεπτέμβριο, χώρους κατασκήνωσης στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου. Η υπόθεση εξαφάνισης της από τη Νέα Υόρκη, συγκλόνισε τις ΗΠΑ όταν η ίδια χάθηκε ενώ ταξίδευε με τον σύντροφό της, Brian Laundrie με ένα βανάκι. Το road trip του ζευγαριού ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου ενώ οι εμπειρίες τους από κάθε σταθμό καταγράφονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ταξίδι των δύο θα διαρκούσε 4 μήνες και η τελευταία επαφή της Gabby με την οικογένειά της έγινε στα τέλη Αυγούστου όταν έκανε πεζοπορία στο Grand Teton National Park του Wyoming. Την 1η Σεπτέμβρη, ο Brian Laundrie επέστρεψε στο σπίτι τους στη Florida χωρίς εκείνη, μόλις δέκα ημέρες προτού οι γονείς της δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αμέτρητα ερωτηματικά γύρω από το τι ακριβώς συνέβη καθώς και τεράστιο παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: Δυνατές φωτογραφίες που περιγράφουν τη γυναικεία κακοποίηση