CELEBRITIES

Ο Will Smith πήγαινε να γνωρίσει την Jada Pinkett Smith και κατέληξε παντρεμένος με άλλη γυναίκα


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2018

abaca_321538_0461.jpg

Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίζατε όμως πως ο Will ενθουσιάστηκε με την Jada, όταν την είδε στη σειρά A Different World; Αμέσως ζήτησε από έναν κοινό γνωστό του να τους συστήσει, αλλά εκείνος κατέληξε να φέρνει στο ραντεβού τους μία άλλη γυναίκα. Η γυναίκα αυτή ήταν η Sheree, με την οποία λίγο αργότερα παντρεύτηκε και απέκτησε τον πρώτο του γιο.

Παρόλα αυτά, ο Will αργότερα γνώρισε την Jada και κατάλαβε πως αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του, αλλά δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο. Ευτυχώς για εκείνον, η σύζυγός του κατέθεσε την αίτηση, με αποτέλεσμα ο Will και η Jada να ξεκινήσουν την κοινή τους πορεία.

Μόλις υπέγραψε τα χαρτιά μάλιστα πήρε την Jada και είπε «”Hey Jada, τι κάνεις, είμαι ο Will”. Μου απαντάει, με ρωτάει τι κάνω και εγώ της λέω “Καλά. Βγαίνεις με κάποιον;”, μου είπε “όχι” και της είπα “τέλεια, βγαίνεις με εμένα από τώρα”».

Κάποια πράγματα μάλλον είναι γραφτό να γίνουν. Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.