NORTH WEST

Ο Kanye West δεν επιτρέπει στα παιδιά του να έχουν TikTok- Μάλλον δεν έχει δει της North


JTeam

15 Ιανουαρίου 2022

Ο Kanye West δεν επιτρέπει στα παιδιά του να έχουν TikTok- Μάλλον δεν έχει δει της North
Getty Images/Neil Mockford/Contributor
Ο Kanye West μίλησε πάλι για τα προβλήματα μετά το διαζύγιο

Ο Kanye West αποφάσισε να δώσει μία ακόμη συνέντευξη για να πει όλα όσα τον βασανίζουν, ειδικά σε ό,τι αφορά το διαζύγιο και τα παιδιά του.

Τους τελευταίους μήνες μιλά ανοιχτά για το ότι δεν θέλει να χωρίσει, για το πώς πηγαίνει το διαζύγιο, για το ότι τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους μαζί, και τώρα μιλά για το περίφημο TikTok της 8χρονης North.

Ο 44χρονος ράπερ (και όχι μόνο) μίλησε στον Jason Lee του Hollywood Unlock και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά του και τη σχέση που έχουν σήμερα. Ένα παράδειγμα ήταν όταν την προηγούμενη Δευτέρα, πήγε να τα πάρει από το σχολείο και είχε έναν διαπληκτισμό με τον υπεύθυνο ασφαλείας της Kim Kardashian. «Δεν θα αφήσω την ασφάλεια να μπει ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου». Περιέγραψε τη μέρα εκείνη και πώς δεν του επετράπη η είσοδος στο σπίτι της North. Εκείνος τους φώναξε ότι είναι ο πατέρας και ο πλουσιότερος μαύρος στον κόσμο, αλλά μάλλον η ομάδα security δεν πείστηκε.

Και συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται να κάνουν TikTok χωρίς την άδειά του. Άργησες λίγο Kanye. Ο λογαριασμός της North, που έχει το όνομα και της μικρής αλλά και της μαμάς της έχει ήδη γίνει γνωστός για τα βίντεο που ανεβάζουν μαζί. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο με μαμά και κόρη να δοκιμάζουν τα προιόντα που έχει λανσάρει η Kim. Το σχόλιο της Kardashian για το θέμα είναι ότι θέτει αυστηρά όρια ως προς το τι θα ανέβει στις πλατφόρμες. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν χάρηκε όταν η North ανέβασε μόνη της βίντεο, χωρίς την άδεια της Kim. Μάλλον θα το είπε γιατί το βίντεο δείχνει τη μαμά να κοιμάται στο κρεβάτι, χωρίς να το ξέρει.

Ο λογαριασμός έχει, για την ώρα, 5,1 εκατομμύριο followers και ας διαφωνεί ο Kanye.

TAGS