ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Yeezy Gap: Kanye West και Demna Gvasalia συνεργάζονται σε μία limited συλλογή


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιανουαρίου 2022

Yeezy Gap: Kanye West και Demna Gvasalia συνεργάζονται σε μία limited συλλογή
H συνεργασία τους ήταν η έκπληξη του 2022

Οι φίλοι και οι συνεργάτες Ye και Demna, που μέχρι πρόσφατα ονομάζονταν Kanye West και Demna Gvasalia αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα project με την Gap.Η συλλογή πρόκειται να έχει το όνομα "Yeezy Gap Enginnered by Balenciaga” και ήδη, η είδηση της συνεργασίας τους έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο της μόδας.

«Είναι ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα να δουλέψουμε με την Gap και τον Demna, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Balenciaga», είπε ο Ye στη Vogue.

Η συλλογή θα έχει στοιχεία από το στιλ του διάσημου ράπερ, ο οποίος πρόσφατα μετονομάστηκε σε Ye αλλά και την street αισθητική του creative director του οίκου Balenciaga, του πιο hot brand στον πλανήτη αυτή την στιγμή. Το ντεμπούτο του Balenciaga στην υψηλή ραπτική, τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και η ready to wear συλλογή που παρουσιάστηκε μέσω ενός film με πρωταγωνιστές τους Simpsons στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, επιβεβαίωσε πως ο οίκος είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς. Ο Kanye West, από την άλλη, συνεργάζεται με το brand, Gap ήδη από το 2020, ωστόσο μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει μόλις μερικά κομμάτια, τα οποία έγιναν αμέσως sold out.

Το πρώτο drop της "Yeezy Gap Enginnered by Balenciaga” πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2022, ενώ το δεύτερο drop αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.

«Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που γνωρίζω, που καταλαβαίνουν πραγματικά τη δουλειά μου τόσο καλά. Με κάνει να βγαίνω από την comfort zone μου και να γίνομαι καλύτερος σχεδιαστής. Δεν υπάρχει εγωισμός όταν συνεργαζόμαστε, απλώς μια αμοιβαία ώθηση να εξελιχθούμε και να κάνουμε κάτι σπουδαίο και νέο», είπε ο Demna.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.