CELEBRITIES

Η Βανέσα Χάντζενς και ο Κόουλ Τάκερ απέκτησαν το πρώτο παιδί τους


JTeam

4 Ιουλίου 2024

Η Βανέσα Χάντζενς και ο Κόουλ Τάκερ απέκτησαν το πρώτο παιδί τους
Splash by Ideal Image
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ ξεχωριστό για τη Βανέσα Χάντζενς και τον σύζυγό της και παίκτη του μπέιζμπολ, Κόουλ Τάκερ, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους. Η δημοφιλής ηθοποιός, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «High School Musical», γέννησε, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Σύμφωνα με το TMZ, η Βανέσα Χάντζενς και ο Κόουλ Τάκερ εθεάθησαν να βγαίνουν από νοσοκομείο στη Σάντα Μόνικα στις 3 Ιουλίου. Παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας των δημοσιογράφων, οι δυο τους δεν θέλησαν να δώσουν καμία απάντηση, συνεπώς δεν γνωρίζουμε ούτε το φύλο του μωρού ούτε την ημερομηνία γέννησής του.

Η τρίτη ημέρα του Ιούλη, βέβαια, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ζευγάρι, αφού ο Κόουλ Τάκερ είχε τα γενέθλιά του. Η σύζυγός του, λοιπόν, του ευχήθηκε τόσο προσωπικά όσο και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στα social media. «Χρόνια πολλά στο δικό μου κομμάτι του παραδείσου. Κάνεις τον κόσμο πιο λαμπερό απλά με το να είσαι ο εαυτός σου», έγραψε.

Προς το παρόν, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν στην ιδιωτική σφαίρα τη γέννηση του μωρού τους και συνεπώς πράττουν αναλόγως.

Να θυμίσουμε, πως η Βανέσα Χάντζενς αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάρτιο στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Λίγους μήνες πριν, τον Δεκέμβριο του 2023, είχε ανακοινωθεί επίσημα πως εκείνη και ο Κόουλ Τάκερ επισημοποίησαν τη σχέση τους, καθώς παντρεύτηκαν στο Μεξικό. Τότε, κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.