CELEBRITIES

Η Vanessa Hudgens είναι σίγουρη πλέον ότι μπορεί να μιλά με φαντάσματα


JTeam

8 Απριλίου 2022

Η Vanessa Hudgens είναι σίγουρη πλέον ότι μπορεί να μιλά με φαντάσματα
Instagram/ consequence
Η Vanessa Hudgens συνομιλεί με πνεύματα και δεν έχει καμία αμφιβολία γι' αυτό

Πριν έναν χρόνο, η Vanessa Hudgens είχε ανεβάσει ένα εξαιρετικά κακόγουστο βίντεο στο οποίο παραπονιόταν για τα μέτρα καραντίνας και έλεγε μεταξύ άλλων ότι «είναι αναπόφευκτο πολλοί άνθρωποι να πεθάνουν από τον κορωνοϊό». Η ηθοποιός, η οποία στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την τοποθέτησή της, επιστρέφει τώρα με νέες δηλώσεις που ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας. Για την ακρίβεια, μπαίνουν σε αυτή του μεταφυσικού.

Ως καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson την Τρίτη, η star εξομολογήθηκε ότι από τα 8 της μπορεί να επικοινωνεί με πνεύματα και φαντάσματα. Όπως υποστηρίζει, μπορεί να συνομιλεί με άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή και τις ψυχές τους, ενώ η Clarkson έψαχνε τρόπους να διαχειριστεί το μεταφυσικό αυτό παιχνίδι on air.

Η Hudgens δήλωσε συγκεκριμένα ότι «είχε πολλές πνευματικές αναζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια» και ότι έχει πλέον αποδεχτεί το γεγονός ότι «μπορεί να βλέπει και να ακούει διάφορα». Οι αναφορές της σε αυτή την εμπειρία, είχαν και συνέχεια:

«Θυμάμαι να ετοιμάζομαι για το σχολείο όταν ήμουν 8 και υπήρχαν, ξέρεις, εκείνα τα παιχνίδια με την πάπια που τα σέρνεις. Είχαμε ένα από αυτά στο σαλόνι και όπως άρχισα να περπατώ, εκείνο με ακολουθούσε», περιγράφει η 33χρονη ενώ προσθέτει: «Ήταν τρομακτικό. Το άγνωστο τρομάζει αλλά πρόσφατα άλλαξα γνώμη και είπα: "Όχι, αυτό είναι χάρισμα και μια ικανότητα"».

Η Hudgens πρόσθεσε επίσης ότι χρησιμοποιεί ένα "spirit box" που τη βοηθάει να αναλύει τις «ραδιοσυχνότητες πολύ γρήγορα». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια μιλάει για την εμπειρία της με τα πνεύματα και τα φαντάσματα. Μιλώντας στο People το 2011, είχε πει πως συχνά την επισκεπτόταν μια παρουσία μεταφυσική που έμοιαζε με φάντασμα.

Όπως περιέγραφε τότε, άκουγε βήματα όσο έμενε σε ένα παλιό σπίτι, που μπορεί να ήταν στοιχειωμένο. «Κυνηγούσα το φάντασμα για 10 λεπτά, μετά φρίκαρα και έφυγα. Ένιωσα ότι αυτή η ύπαρξη είχε χάσει τον άνδρα της στον πόλεμο και τον περίμενε να επιστρέψει. Ήταν σίγουρα ένα γυναικείο πνεύμα». Εντάξει Vanessa.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.