CELEBRITIES

Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Κάνιε Γουέστ σε υπόθεση ξυλοδαρμού στρέφεται εναντίον του - Δεν τον έχει πληρώσει


JTeam

6 Ιουλίου 2024

Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Κάνιε Γουέστ σε υπόθεση ξυλοδαρμού στρέφεται εναντίον του - Δεν τον έχει πληρώσει
Getty Images/Kevin Mazur
Όλες οι εξελίξεις

Δύσκολα τα πράγματα τα τελευταία χρόνια για τον Κάνιε Γουέστ, αφού η μια αρνητική είδηση διαδέχεται την άλλη και μάλιστα με... κινηματογραφική ταχύτητα, κάνοντας τον ράπερ το απόλυτο θέμα συζήτησης για όλους τους λάθους λόγους.

Η τελευταία έσκασε μόλις τώρα και αφορά σε έναν δικηγόρο που εκπροσωπούσε τον Κάνιε Γουέστ σε μια υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο ράπερ όχι μόνο αρνείται να του δώσει την αμοιβή του, αλλά και να μιλήσει μάλιστα μαζί του.

Πρόκειται για τον Μπράιαν Μπράμφιλντ, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC 7, ζήτησε να απαλλαγεί από την εκπροσώπηση του πελάτη του, Κάνιε Γουέστ, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας, ο οποίος πουλούσε αυτόγραφα, ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ τον είχε γρονθοκοπήσει και για το λόγο αυτό του... έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια, θέλοντας να βρει το δίκιο του.

Ο δικηγόρος από την πλευτά του, αναφέρει πως ο Κάνιε Γουέστ διέκοψε τη συνεργασία τους στις 21 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα αν και προσπάθησε πολλές φορές να πάρει την αμοιβή του για τις νομικές υπερησίες του, εκείνος αρνείται να του τη δώσει αλλά και να τον συναντήσει.

Jenny.Gr
Splash News

«Ο κατηγορούμενος αρνείται να μιλήσει με τον συνήγορό του, αλλά και να του δώσει την αμοιβή του», υποστηρίζουν με λίγα λόγια τα δικαστικά έγγραφα, που πήρε στην κατοχή του το ABC 7.

Για την ιστορία πάντως η ακρόαση για την υπόθεση του Μπράιαν Μπράμφιλντ έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου. Και εμείς φυσικά ανυπομονούμε να δούμε πως θα τελειώσει.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Τέλος να σε ενημερώσουμε ότι και στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται και η Μπιάνκα Σένσορι, η σύζυγος δηλαδή του Κάνιε Γουέστ, η οποία κατηγορείται ότι έστειλε πορνογραφικό υλικό στους υπαλλήλους του Κάνιε Γουέστ.

Πάντως για την υπόθεση αυτή πρώην συνεργάτης του ράπερ, μίλησε στο Page Six και διέψευσε τα λεγόμενα του υπαλλήλου της εταιρείας, ενώ υπερασπίστηκε τη Μπιάνκα Σένσορι.

«Έχω την εξουσιοδότηση της Μπιάνκα να τονίσω πως οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε ανηλίκους είναι αηδιαστικός, προσβλητικός, αποκρουστικός και εντελώς ψευδής», ήταν τα ακριβή του λόγια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS