CELEBRITIES

Έγκυος η Μάργκο Ρόμπι - Θα γίνουν γονείς με τον Τομ Ακερλέι, μετά από 8 χρόνια γάμου


JTeam

8 Ιουλίου 2024

Έγκυος η Μάργκο Ρόμπι - Θα γίνουν γονείς με τον Τομ Ακερλέι, μετά από 8 χρόνια γάμου
Getty Images @Monica Schipper
Η πρωταγωνίστρια της Barbie, Μάργκο Ρόμπι, περιμένει το πρώτο παιδί της

Μπορεί το 2023 να ήταν η χρονιά της σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως το 2024 είναι η χρονιά της σε προσωπικό. Η Μάργκο Ρόμπι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της και έτσι σύντομα θα γίνουν γονείς με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Τομ Ακερλέι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύφθηκε, όταν η Μάργκο Ρόμπι εθεάθη να περπατά στους πολυσύχναστους δρόμους της λίμνης Κόμο με φουσκωμένη κοιλιά, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία με τον σύζυγό της.

Τα πρώτα «κλικ» της εγκυμονούσας ηθοποιού έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, σύμφωνα με την οποία η Μάργκο Ρόμπι διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε και το People, μιλώντας με πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Στις φωτογραφίες, το «Barbie girl» φοράει ένα λευκό crop top, επιτρέποντας να φανεί το μικρό αλλά ευδιάκριτο φούσκωμα στην κοιλιά της. Η Μάργκο Ρόμπι μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιώσει το πολύ ευχάριστο γεγονός, όμως η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Σε μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους πριν από λίγες εβδομάδες, η Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Αρκελέι μίλησαν για την κοινή καθημερινότητά τους - πέρα από ζευγάρι είναι και συνιδιοκτήτες της εταιρείας παραγωγής LuckyChap Entertainment» - αποκαλύπτοντας πως περνούν όλο το 24ωρο μαζί και πως αν διαφωνήσουν, ο λόγος θα είναι ασήμαντος, όπως η προέλευση των μπισκότων σοκολάτας.

Jenny.Gr
Getty Images / @Stefanie Keenan

«Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα. Δεν λειτουργούμε ως μονάδες. Δεν έχουμε εναλλαγές. Όλα έχουν γίνει ένα πράγμα. Στο σπίτι για παράδειγμα μπορεί να τσακωθούμε για τα μπισκότα σοκολάτας. Εγώ προτιμώ εκείνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μάργκο εκείνα από την Αυστραλία», είχαν δηλώσει στους Sunday Times.

Να θυμίσουμε ότι η Μάργκο Ρόμπι και ο Τομ Ακρλέι γνωρίστηκαν το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Lifetime». Τρία χρόνια μετά, το 2016, παντρεύτηκαν στη Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία, επισφραγίζοντας την αγάπη τους. Οκτώ χρόνια αργότερα, περιμένουν το πρώτο παιδί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.