CELEBRITIES

Μάργκοτ Ρόμπι: Απαντά πρώτη φορά για τον «αποκλεισμό της» από τα βραβεία Όσκαρ


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Απαντά πρώτη φορά για τον «αποκλεισμό της» από τα βραβεία Όσκαρ
Splash News
Η Ακαδημία δεν της έδωσε υποψηφιότητα για την κατηγορία Α γυναικείου ρόλου και οι αντιδράσεις ήταν έντονες

Πριν από μερικές ημέρες, η Ακαδημία έδωσε στη δημοσιότητα τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαρτίου. Από τις κύριες κατηγορίες, δυο ήταν οι απουσίες που έκαναν αίσθηση. Η πρώτη απουσία που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν εκείνη της Μάργκοτ Ρόμπι από την κατηγορία Α γυναικείου ρόλου. Eνώ η δεύτερη απουσία, αφορά την στενή συνεργάτη της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία έλαβε υποψηφιότητα για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, αλλά δεν είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας.

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις αυτές ήταν έντονες, ενώ μέχρι τώρα οι δυο γυναίκες του κινηματογράφου δεν είχαν πάρει θέση. Όλα αυτά άλλαξαν, όταν η Μάργκοτ Ρόμπι εμφανίστηκε σε πάνελ σύμφωνα με το Deadline και απάντησε σχετικά με τις υποψηφιότητες.

«Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι πιο σπουδαίο από εμάς. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την κουλτούρα, θα επηρεάσει την κουλτούρα, απλώς θα έχει κάποιο είδος επίδρασης. Και έχει ήδη γίνει αυτό, και έγινε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευόμασταν ποτέ. Και αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσε να προκύψει από όλο αυτό».

Jenny.Gr
splashnews.com

Πρόσθεσε ακόμα πως αισθάνεται εξαιρετικά ενθουσιασμένη για την αναγνώριση της ταινίας από την Ακαδημία των Όσκαρ. «Δεν υπάρχει τρόπος να λυπηθείς όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος», συνέχισε η Μάργκοτ Ρόμπι.

«Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ θα έπρεπε να είναι υποψήφια για καλύτερη σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε, είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία, σε δήλωσή του είπε ότι ήταν «απογοητευμένος» που οι δύο συνεργάτιδές του έμειναν εκτός των αντίστοιχων κατηγοριών. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, υποψήφιος για τον καλύτερο δεύτερο ανδρικό ρόλο στο Oppenheimer, επίσης εξέφρασε την απογοήτευσή του για το θέμα. «Δεν αναγνωρίστηκε η (αξίας της) Μάργκοτ Ρόμπι αρκετά, κατά τη γνώμη μου», είπε.

Να σημειωθεί πως η ταινία «Barbie» έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2023, με 1,4 δισ. δολάρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.