CELEBRITIES

Ο Κάνιε Γουέστ σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία και το Twitter (δικαίως) χαίρεται


JTeam

11 Ιουλίου 2024

Ο Κάνιε Γουέστ σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία και το Twitter (δικαίως) χαίρεται
Splash by Ideal Image
Είναι οριστική η απόφαση ή πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο;

Να και μια είδηση που δεν περιμέναμε. Ο Κάνιε Γουέστ σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του και να εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία. Μετά από 10 άλμπουμ και 24 βραβεία Grammy, ο ράπερ ένιωσε την ανάγκη να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Και για να είμαστε ειλικρινείς, τα τελευταία χρόνια περισσότερη και εντονότερη συζήτηση γίνεται για την προσωπική ζωή του και τις παραβατικές συμπεριφορές του, παρά για την καριέρα του στη μουσική.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Κάνιε Γουέστ εκμυστηρεύτηκε στον επίσης ράπερ, Rich the Kid, τις σκέψεις του σχετικά με την καριέρα του, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Jenny.Gr
Instagram

«Αποσύρομαι από την επαγγελματική μουσική. Δεν είμαι σίγουρος τι άλλο να κάνω», έγραψε ο Κάνιε Γουέστ στο εν λόγω μήνυμα. Από την πλευρά του, ο Rich the Kid, προσπάθησε να τον μεταπείσει, υπενθυμίζοντάς του τις τελευταίες επιτυχίες του. «Αποσύρεσαι; Γιατί; Πώς; Ο κόσμος χρειάζεται τη μουσική σου και αυτό που έκανες εσύ, ο Ty κι εγώ ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει στη ραπ κουλτούρα το 2024», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μέσα σε λίγες ώρες, η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον Rich the Kid να διαγράφει τελικά το story και πολλούς να αναρωτιούνται, γιατί αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια. Οι πιο καχύποπτοι, μάλιστα, ανέφεραν ότι ενδεχομένως ο ράπερ να επιθυμεί να προωθήσει το νέο άλμπουμ του με αυτόν τον τρόπο, δημιουργώντας μια έντονη συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Κι ενώ η πλευρά του Κάνιε Γουέστ δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία, το Twitter δεν έκρυψε τη χαρά του στο άκουσμα αυτού του νέου. «Δόξα τον Θεό», «Ευχαριστούμε τον Θεό», «Τέλεια!», ήταν κάποια από τα σχόλια των χρηστών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS