CELEBRITIES

Ρώτησαν την εγκυμονούσα Cardi B, αν έκανε λεύκανση δέρματος: «Γιατί είστε τόσο ηλίθιοι;»


JTeam

23 Αυγούστου 2024

Ρώτησαν την εγκυμονούσα Cardi B, αν έκανε λεύκανση δέρματος: «Γιατί είστε τόσο ηλίθιοι;»
Splash by Ideal Image
Την κατηγόρησαν ότι έκανε λεύκανση δέρματος και εκείνη έδωσε μια αποστομωτική απάντηση

Η Cardi B είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, Offset, με τον οποίο έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδία. Η τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να επικεντρωθεί στην εγκυμοσύνη της.

Μετά το σοκ που υπέστη προ ημερών, όταν είχε ένα ατύχημα τις σκάλες, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο τόσο τη δική της υγεία όσο και την υγεία του αγέννητου μωρού της, η ράπερ προσπαθεί να ηρεμήσει. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν γεγονός που την τάραξε, αφού ο σύνδεσμος που σκίστηκε κοντά στη λεκάνη της προκαλούσε αφόρητο πόνο.

Η Cardi B απαντά στα σχόλια ότι έκανε λεύκανση δέρματος

Έχοντας, πλέον, αναρρώσει, η Cardi B περνάει αρκετό χρόνο στα social media, μη διστάζοντας, μάλιστα, να απαντήσει στις ερωτήσεις των χρηστών για την εγκυμοσύνη της. Πρόσφατα, με αφορμή κάποια κακοπροαίρετα σχόλια που έλαβε για το δέρμα της, η ράπερ αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, μη μασώντας τα λόγια της.

Ειδικότερα, μια μερίδα των fans της ισχυρίστηκε πως η εγκυμονούσα Cardi B έκανε λεύκανση στο δέρμα της. Αυτή η εικασία εκνεύρισε την ράπερ, που αναρωτήθηκε: «Λεύκανση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Γιατί είστε όλοι τόσο ηλίθιοι;».

Στη συνέχεια, έσπευσε να εξηγήσει πως το χρώμα της επιδερμίδας της ενδεχομένως να έχει αλλάξει λόγω της αναιμίας που έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Δεν έχω κάνει λεύκανση. Είμαι έγκυος, έχω αναιμία και αυτό το μωρό παιρνει όλη την ενέργεια από το σώμα μου, σε σημείο που χλωμιάζω, τα μάτια που έχουν σακούλες και οι φλέβες μου είναι πράσινες. Δεν μπορώ να μαυρίσω από τον ήλιο, γιατί ζεσταίνομαι υπερβολικά γρήγορα και ζαλίζομαι», έγραψε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS