CELEBRITIES

Η Cardi B ανακοίνωσε τον χωρισμό της και, μια μέρα μετά, αποκάλυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της


JTeam

2 Αυγούστου 2024

Η Cardi B ανακοίνωσε τον χωρισμό της και, μια μέρα μετά, αποκάλυψε την τρίτη εγκυμοσύνη της
Splash by Ideal Image
Η Cardi B ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ράπερ Offset

Η Cardi B βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι ο λόγος δεν είναι άλλος από την προσωπική ζωή της. Η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και ράπερ Offset και λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε δημόσια την τρίτη εγκυμοσύνη της.

«Με κάθε τέλος έρχεται και μια νέα αρχή», σημειώνει η Cardi B στην ανάρτησή της, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πως βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγών στη ζωή της. Από τη μία, ο κύκλος του γάμου της ολοκληρώνεται, ενώ από την άλλη, ένα νέο ταξίδι ξεκινάει με την κύηση του τρίτου παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, ο ξαφνικός χωρισμός της Cardi B από τον Offset εν αναμονή του τρίτου παιδιού τους δεν σχετίζεται με απιστία απλώς οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί πολύ τους τελευταίους μήνες. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει», αποκάλυψε πηγή από τον περιβάλλον τους.

Οι όποιες προσπάθειες έγιναν κατέληξαν στο κενό, συνεπώς οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Αυτός είναι και ο λόγος που η Cardi B επέλεξε να ανακοινώσει μόνη της την τρίτη εγκυμοσύνη της, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο IG.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα με ενδυνάμωσες. Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα. Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Cardi B και ο Offset είναι ζευγάρι από το 2017, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε το 2018 κι ένα αγοράκι που γεννήθηκε το 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.