CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση στη Σκωτία εν μέσω της μάχης με τον καρκίνο


JTeam

26 Αυγούστου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση στη Σκωτία εν μέσω της μάχης με τον καρκίνο
Shutterstock
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον κάνουν διακοπές με την οικογένειά τους στη Σκωτία

Η Κέιτ Μίντλετον από τις αρχές της χρονιάς έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διάγνωσή της με καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τήρησε τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στην ανάρρωσή της.

Στα μέσα του περασμένου μήνα, η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια δημόσια εμφάνιση στον τελικό του Γουίμπλεντον συνοδευόμενη από την κόρη της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα, με την ίδια να δείχνει ευδιάθετη και να μιλάει συνεχώς με τους ανθρώπους γύρω της.

Μερικές ώρες, πριν, η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε μια νέα δημόσια εμφάνιση. Αυτή τη φορά, πήγε στην εκκλησία μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον μεγαλύτερο γιο τους, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, όπως έγινε γνωστό μέσα από σχετικές φωτογραφίες. Στην ίδια τελετή έδωσαν το «παρών» και ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα.

Η οικογένεια βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε διακοπές στη Σκωτία και ο φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξή τους στον χώρο για την πρωινή λειτουργία. Η Κέιτ Μίντλετον καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ οδηγούσε, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο γιος τους.

Η Κέιτ Μίντλετον από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο κάνει εξαιρετικά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να προστατέψει και να μοιραστεί μόνο με τους δικούς της ανθρώπους αυτή την ευαίσθητη περίοδο που διανύει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.