CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Πρίγκιπας Χάρι: Το σημάδι που φανερώνει πως ζουν ακόμα σαν δύο ξένοι


JTeam

30 Αυγούστου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Πρίγκιπας Χάρι: Το σημάδι που φανερώνει πως ζουν ακόμα σαν δύο ξένοι
Splash by Ideal Image
Η ρήξη στη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως είναι γεγονός

Κάποτε ήταν δύο αγαπημένα αδέρφια, που μετά τον θάνατο της μητέρας τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Σήμερα είναι σχεδόν δύο ξένοι. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως πλέον δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους και ο καθένας ακολουθεί τη δική του ξεχωριστή πορεία.

Πρόσφατα, τα δύο αδέρφια παρευρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους Λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους, ο οποίος πέθανε στα 82 χρόνια του, ωστόσο ήταν πολύ διακριτικοί, αποφεύγοντας συνεχώς ο ένας τον άλλον. Και οι δύο κάθισαν στο πίσω μέρος της εκκλησίας χωρίς, ωστόσο, να έχουν καμία επικοινωνία.

«Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλάνε μεταξύ τους. Κρατούσαν αποστάσεις», ανέφερε πηγή στη «Sun»

Η ρήξη στη σχέση τους είναι γεγονός και κανείς δεν γνωρίζει, αν ποτέ θα αποκατασταθεί. Οι όποιες προσπάθειες του πρίγκιπα Χάρι να μιλήσει με τον αδερφό του και να λύσουν τις διαφορές τους έχουν καταλήξει στο κενό. Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν πριν από περίπου οκτώ χρόνια, όταν ο πρίγκιπας Χάρι προχωρούσε πολύ γρήγορα τη σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ, γεγονός που έβρισκε αντίθετο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Και μπορεί τα χρόνια που ακολούθησαν να υπήρχαν ανάμεσά τους εντάσεις και διαφωνίες, ωστόσο το 2020 ξεκίνησε η πραγματική κόντρα. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν τη βασιλική ταυτότητα, άφησαν τα καθήκοντά τους και εγκατέλειψαν το παλάτι, γεγονός που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν συγχώρεσε ποτέ.

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο παλάτι, ωστόσο, ισχυρίζεται στο «People» πως η ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια είναι κακή, όχι όμως ανεπανόρθωτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.