CELEBRITIES

Ο Μπεν Άφλεκ αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Τζένιφερ Λόπεζ


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μπεν Άφλεκ αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Τζένιφερ Λόπεζ
Splash by Ideal Image
Επίσης, ο πατέρας της έχει υποστηρίξει δημόσια τον Τραμπ, κάτι που τον ανησυχεί πολύ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα μονοπώλησαν τα φώτα της δημοσιότητας για τα προβλήματα που είχαν στο γάμο τους, τα οποία οδήγησαν στο διαζύγιο.

Η Λατίνα σταρ λίγες ημέρες πριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και πια περνάει τις ημέρες με τα παιδιά της και τις προετοιμασίες για την παγκόσμια περιοδεία της που είχε αναβληθεί το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός προσπαθεί να... διαγράψει την Κικ Κένεντι από τη ζωή του για δύο σημαντικούς λόγους: Ο πρώτος επειδή φοβάται ότι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις διαδικασίες του διαζυγίου του και δεν θέλει να σκεφτεί η Τζένιφερ Λόπεζ ότι μπορεί να ήταν άπιστος και ο δεύτερος επειδή ανησυχεί ότι το όνομά του θα συνδεθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ - ο πατέρα της, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, είναι υπέρ του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ.

Στις αρχές πάντως αυτής της εβδομάδας, εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού χαρακτήρισε ως αναληθή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγαίνει με την Κικ Κένεντι, τονίζοντας ότι οι δυο τους δεν γνωρίζονται καν.

Η παραπάνω διάψευση ήρθε μετά την είδηση ότι οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και ότι έβγαιναν και στο παρελθόν, πριν ο Μπεν Άφλεκ παντρευτεί την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν δεν έπρεπε να πει τίποτα», δήλωσε μια πηγή στη DailyMail.com. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Προσπάθησε να διαγράψει την Κικ από τη ζωή του και αυτό δεν ήταν δίκαιο για εκείνη ή για οποιονδήποτε την ξέρει. Προσπαθεί να το παίξει ότι δεν την ξέρει, αλλά αυτό που δεν κατάλαβε είναι ότι δεν ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι στον κόσμο που γνώριζαν ότι κάποτε έβγαιναν ή ότι έβγαιναν πάλι τελευταία. Φοβάται ότι αυτό θα επηρεάσει το διαζύγιό του και, παρόλο που δεν έβγαινε με την Κικ όσο ήταν με τη Λόπεζ, το να πει ότι δεν την ήξερε καν δεν ήταν η σωστή κίνηση».

Μια άλλη πηγή υπογράμμισε ότι «δεν του αρέσει η εισβολή στην ιδιωτική ζωή που συνεπάγεται η φήμη, όπως το να βλέπει το όνομά του στις ειδήσεις όλη την ώρα - και δεν του άρεσε η αναφορά στο Συνέδριο των Δημοκρατικών».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Και έκλεισε ως εξής: «Και τώρα, όταν πρόκειται για την Κικ, ανησυχεί για το αν θα συνδεθεί με τον Τραμπ μετά την υποστήριξη του πατέρα της. Δεδομένου του σημερινού πολιτικού κλίματος, ο Μπεν βάζει φρένο στην Κικ. Αλλά όχι μόνο λόγω της σύνδεσης με τον Τραμπ. Ανησυχεί επίσης για το τι θα σκεφτεί η Τζέι Λο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.