CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: «Είναι απογοητευμένη που ο Μπεν Άφλεκ προτίμησε να φύγει από τον γάμο και να την αφήσει πίσω»


JTeam

30 Αυγούστου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: «Είναι απογοητευμένη που ο Μπεν Άφλεκ προτίμησε να φύγει από τον γάμο και να την αφήσει πίσω»
Getty Images @Stephane Cardinale - Corbis
Η Τζένιφερ Λόπεζ ήλπιζε σε ένα happy end

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι και επίσημα χωρισμένοι. Η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα, αναφέροντας πως υπήρχαν αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά τους, συνεπώς ο χωρισμός ήταν μονόδρομος.

Η φημολογία για την κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε μέσα στην άνοιξη, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις τους, το γεγονός ότι φορούσαν τα δαχτυλίδια του αρραβώνα τους και οι αναρτήσεις της Τζένιφερ Λόπεζ μπέρδευαν λίγο το τοπίο. Κι ενώ η ουδέτερη στάση τους έδινε ελπίδες στους fans τους, τελικά, στις 20 Αυγούστου, η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Jenny.Gr
Getty Images

Σύμφωνα με το «People», η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει πλέον ανακουφισμένη, διότι έβαλε μια τελεία σε αυτή την τοξική κατάσταση που ζούσε τους τελευταίους μήνες. Η τραγουδίστρια έδωσε χρόνο στον Μπεν Άφλεκ και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τη σχέση τους, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Όταν εγκατέλειψε την έπαυλη που αγόρασαν από κοινού για να στεγάσουν τον έρωτά τους, η Τζένιφερ Λόπεζ παρέμεινε εκεί και περίμενε. «Εκείνη και ο Μπεν αγόρασαν το σπίτι για όλη την οικογένεια. Είναι πολύ μεγάλο για εκείνη και γεμάτο αναμνήσεις. Είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να δεχτεί πως ο Μπεν Άφλεκ προτίμησε να φύγει από τον γάμο τους και να προχωρήσει τη ζωή του, αφήνοντάς τη πίσω», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο «People».

«Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε διαζύγιο. Πίστευε ότι η κατάσταση μεταξύ τους θα φτιάξει. Δεν είναι άνθρωπος που τα παρατάει εύκολα. Ωστόσο, ήταν βασανιστικό για εκείνη να τον περιμένει», προσθέτει η πηγή. Πλέον, η οριστικοποίηση του διαζυγίου έχει μπει στην τελική ευθεία και τίποτα δεν θα τους ενώνει. Μπορεί αυτή η σχέση να ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, όμως δεν είχε happy end.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.