CELEBRITIES

Ο Μπεν Άφλεκ άφησε πίσω του τη Τζένιφερ Λόπεζ και γύρισε σελίδα - Πληθαίνουν οι εμφανίσεις με την Κικ Κένεντι


JTeam

26 Αυγούστου 2024

Ο Μπεν Άφλεκ άφησε πίσω του τη Τζένιφερ Λόπεζ και γύρισε σελίδα - Πληθαίνουν οι εμφανίσεις με την Κικ Κένεντι
Splash by Ideal Image
Για τον Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως το κεφάλαιο Τζένιφερ Λόπεζ έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα

Η είδηση του διαζυγίου του Μπεν Άφλεκ από την Τζένιφερ Λόπεζ κάθε άλλο παρά σαν «βόμβα» έσκασε στη showbiz, αφού οι φήμες των τελευταίων μηνών μας είχαν δώσει να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται για απλώς μια κρίση. Οι δυο τους - που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη - μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως αυτός ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Την περασμένη εβδομάδα, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου, αναφέροντας στο δικαστήριο πως υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες ανάμεσά τους και πως έχουν χωρίσει από τις 26 Απριλίου. Ακόμα, η τραγουδίστρια αιτήθηκε να λάβει ξανά το επίθετό της ώστε να μην έχει αυτό του Μπεν Άφλεκ, που είχε εκφράσει την επιθυμία της να έχει μετά τον γάμο.

Σε νέα σχέση ο Μπεν Άφλεκ μετά το διαζύγιο από τη Τζένιφερ Λόπεζ;

Και μπορεί από τον Απρίλιο που χώρισαν μέχρι τον Αύγουστο που κατατέθηκαν τα έγγραφα του διαζυγίου η Τζένιφερ Λόπεζ να έτρεφε κάποιες ελπίδες ότι αυτός ο γάμος θα σωθεί, όμως για τον Μπεν Άφλεκ τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο ηθοποιός έχει φύγει από αυτή τη σχέση εδώ και καιρό και οποιοδήποτε συναίσθημα κι αν ένιωθε για τη Τζένιφερ Λόπεζ πλέον έχει «παγώσει».

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six», ο Μπεν Άφλεκ επιθυμεί να αφήσει οριστικά πίσω του αυτό το κεφάλαιο και έτσι εδώ και κάποιον καιρό περνάει πολύ χρόνο μαζί με την Κικ Κένεντι. Ο ηθοποιός και η 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι έχουν εντοπιστεί μαζί σε εστιατόρια και σε βόλτες, με τον έναν να απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου.

Κι ενώ το είδος αυτής της σχέσης παραμένει ασαφές, όλα δείχνουν πως ο Μπεν Άφλεκ καμία διάθεση δεν είχε να σώσει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ο ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και προχωράει παρακάτω. Να σημειωθεί, πως οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών αρνήθηκαν να αναφερθούν στη συναναστροφή τους, αποφεύγοντας το οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο χρόνος θα δείξει, λοιπόν, αν έχουμε έναν καινούργιο έρωτα ή μια φιλία ανάμεσα στον Μπεν Άφλεκ και την Κικ Κένεντι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.