CELEBRITIES

Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ αντιδρά: «Θα πληρώσει το τίμημα»


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ αντιδρά: «Θα πληρώσει το τίμημα»
Splash by Ideal Image
Η τραγουδίστρια υποστήριξε με θέρμη την Κάμαλα Χάρις μετά το debate και ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2024, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Η pop star μοιράστηκε με τους 284 εκατομμύρια ακολούθους της στο IG πως η Κάμαλα Χάρις αγωνίζεται για τα δικαιώματα που και η ίδια θεωρεί σημαντικά, τα οποία χρειάζονται έναν μαχητή για να τα υπερασπιστεί και να τους δώσει φως.

Ωστόσο, η ατάκα που προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε από όλο τον πλανήτη το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήταν η επιλογή της να υπογράψει ως «άτεκνη γατομάνα», απαντώντας εμμέσως στον αντιπρόεδρο του Ντόναλντ Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε επιτεθεί πριν από μερικούς μήνες στην Κάμαλα Χάρις, επειδή δεν έχει παιδιά.

Ακόμα, η Τέιλορ Σουίφτ παρακίνησε τον κόσμο να κάνει έρευνα και μετά να αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει για πρόεδρο της Αμερικής.

Αυτή η ανάρτηση της Τείλορ Σουίφτ έμελλε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Και προφανώς έφτασε στα αυτιά του Ντόναλντ Τραμπ, που προφανώς δεν έμεινε σιωπηλός. Ο υποψήφιος πρόεδρος μίλησε τηλεφωνικά στο «Fox News», παίρνοντας θέση σχετικά με όσα είπε η τραγουδίστρια στους fans της.

«Δεν ήμουν θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ. Μάλλον θα πληρώσει το τίμημα στην αγορά», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ. «Ήταν απλώς θέμα χρόνου, δεν ήταν δυνατόν να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. Είναι ένα πολύ φιλελεύθερο άτομο. Φαίνεται ότι πάντα υποστηρίζει έναν Δημοκρατικό», συμπλήρωσε, δίνοντας τη δική του απάντηση στην τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.