CELEBRITIES

Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει δημόσια την Κάμαλα Χάρις μετά το debate: «Είναι μια σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα»


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει δημόσια την Κάμαλα Χάρις μετά το debate: «Είναι μια σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα»
Splash by Ideal Image
«Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024»

Η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκαν για πρώτη φορά ο ένας ενώπιον του άλλου και αντιπαρατέθηκαν με σκοπό να ενημερώσουν τους Αμερικανούς πολίτες για τις σκέψεις, τα πλάνα και τα σχέδιά τους λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές. Αυτό το κρίσιμο debate, που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (10/09) και μεταδόθηκε μέσα από το ABC News, παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για την μελλοντική πολιτική δράση τους πριν φτάσουν στην κάλπη.

Ανάμεσα στους τηλεθεατές ήταν και η Τέιλορ Σουίφτ. Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και ζει ένδοξες στιγμές, άκουσε προσεκτικά τις θέσεις των δύο υποψηφίων και μέσω μιας ανάρτησης στο IG μοιράστηκε την άποψή της. Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε πως θα δώσει την ψήφο της στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς, τονίζοντας πως αυτή η χώρα μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα, αν καθοδηγείται από την ηρεμία κι όχι το χάος.

Η Αμερικανίδα pop star εξέφρασε τη δική της γνώμη για το πολιτικό τοπίο αυτή την κρίσιμη στιγμή και παρακίνησε τους followers της να παρακολουθήσουν το debate και να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν αποφασίσουν ποιον θα ψηφίσουν. Παράλληλα, παρουσίασε τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις, επισημαίνοντας πως «αγωνίζεται για δικαιώματα που πιστεύω», ενώ δε δίστασε να πετάξει έμμεσα το «καρφί» της στον Ντόναλντ Τραμπ και τους συνεργάτες του, υπογράφοντας το κείμενό της ως «άτεκνη γατομάνα».

Όσα έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ στην ανάρτηση για την Κάμαλα Χάρις

«Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το σημερινό debate. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε την έρευνά σας για τα θέματα που διακυβεύονται και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι για τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω τα πάντα σχετικά με τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μια τεχνητή νοημοσύνη που υποδυόταν εμένα, ψευδώς υποστήριζε την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ και δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του. Αυτό πραγματικά ενίσχυσε τους φόβους μου γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους διάδοσης παραπληροφόρησης. Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια.

Jenny.Gr

Τέιλορ Σουίφτ

Shutterstock

Θα ψηφίσω την Καμάλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024. Την ψηφίζω γιατί αγωνίζεται για τα δικαιώματα που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν μαχητή για να τα υπερασπιστεί. Τη θεωρώ μια σταθερή και χαρισματική ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν ηγούνται άνθρωποι με ηρεμία και όχι χάος. Ενθαρρύνθηκα και εντυπωσιάστηκα πολύ από την επιλογή της για αντιπρόεδρο, τον Τιμ Γουόλς που εδώ και δεκαετίες υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνα και η επιλογή είναι δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους νέους ψηφοφόρους, ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι. Βρίσκω επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Θα βάλω σύνδεσμο για το πού να εγγραφείτε και να βρείτε ημερομηνίες και πληροφορίες για την ψηφοφορία στο story μου.

Με αγάπη και ελπίδα,

Τέιλορ Σουίφτ Άτεκνη Γατομάνα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.